Omschrijving

LET OP! HET BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS

Aan een woonerf, midden in het dorp Vaassen, staat deze bijzonder ruime tussenwoning met maar liefst vijf(!) slaapkamers. Van boven tot onder – binnen en buiten – is dit huis tiptop in orde. Wie weet kiest u voor persoonlijke aanpassingen, maar verder hoeft u alleen uw spullen te pakken en te verhuizen.

Via een voetpad bereikt u de voortuin, die vooral praktisch is ingericht met een fietsenschuurtje, een toegang tot de berging en de voordeur. Achter de voordeur, in de hal, ziet u aan uw rechterhand de binnendeur naar diezelfde berging en een deur naar de meters van het huis. Tegenover u is het toilet met zwevend closet en fontein. Sta nog even stil in deze hal om alvast te zien wat u van de rest van dit huis kan verwachten: compleet en modern met warm kleur- en materiaalgebruik.

De deur links van u leidt naar de leefruimte, te beginnen met de keuken. Deze staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is opgesteld in een hoek en voorzien van alle moderne gemakken. Het grote raam boven het werkblad zorgt ervoor dat het hier prettig werkt en dat er fijn veel licht binnenvalt. De keuken is groot genoeg voor een flinke eettafel. Dit alles maakt de keuken een echte woonkeuken. Langs een bescheiden scheidingsmuur loopt u naar de ruime en sfeervolle woonkamer. Ook hier valt door grote raampartijen veel licht binnen. De creatief afgewerkte nis onder de trap vormt een knusse (extra) zithoek.

1e verdieping
Tussen de woonkamer en de -keuken, verstopt achter een deur, is de trap naar de overloop. Op deze verdieping zijn drie slaapkamers; alle drie van verschillend maar volwaardig formaat. Ook de badkamer is modern en netjes afgewerkt, met een douchecabine, zwevend toilet en een wastafelmeubel.

2e verdieping
Verder naar boven gelopen, komt u uit op de voorzolder van de tweede verdieping. Hier staat de cv-combiketel opgesteld (Remeha 2015) en hier leiden deuren naar een ruime en een kleine kamer. Eén van de kamers heeft een dakkapel, de andere een dakraam. Dat maakt deze beide kamers prettige en volwaardige slaapkamers.

Buiten
De achtertuin bereikt u via de tuindeur in de woonkamer. Deze is praktisch, onderhoudsvriendelijk én sfeervol ingericht. Bij mooi weer vergroten het terras en de veranda uw woonplezier. En met een tuin op het zuid/oosten kunt u alvast rekenen op veel zon.

Buurt
De huizenblokken van dit woonerf staan aan een flink binnenplein met veel zorgeloze speelmogelijkheden. Daarbuiten ervaart u dat u centraal woont in het dorp. Basisscholen, sportvelden en sportcentrum De Koekoek zijn op loopafstand. Het dorpscentrum is dichtbij en in een wenk recreëert u in het buitengebied of zelfs in de Kroondomeinen. Als dorp heeft Vaassen veel te bieden! Wilt u toch uitwijken, dan rijdt u (met de auto) binnen een kwartier naar de binnenstad van Apeldoorn.

Wetenswaardigheden
• De dakkapel is onlangs nieuw geplaatst
• De vensters zijn grotendeels dubbelglas
• Het dak is geïsoleerd
• Het hele huis is voorzien van laminaatvloeren in lichte, moderne kleuren
• De wasmachineaansluiting vindt u in de berging

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.