Omschrijving

Comfortabel gelijkvloers wonen, mét het plezier van een flinke tuin, in het hart van Vaassen. Deze hoekwoning voldoet aan deze wensencombinatie en heeft zelfs de luxe van een carport aan het huis. Het staat in een straat waar u alleen bestemmingsverkeer tegenkomt. Is nu uw interesse gewekt?

Onder de overkapping van de carport is de voordeur van deze compacte, complete woning. De hal heet u welkom, voorbij de meterkast en de garderobe en links om de hoek de deur naar het toilet. Deze toiletruimte is ingericht met closet en fontein en betegeld in lichte kleuren. De plavuizen vloer is één met vloer in de hal. Dat is wel zo’n rustig beeld. Achter het toilet is de opgang naar de eerste verdieping en u vindt aan uw rechter kant de slaapkamer. Deze slaapkamer is royaal en staat direct in verbinding met de badkamer, groot genoeg voor wat u nodig heeft: een vaste wastafel en een douche en uitgevoerd in dezelfde kleurencombinatie als het toilet.

Aangekomen in de leefruimte passeert u eerst de keuken; in u-opstelling en voorzien van vaatwasser, keramische kookplaat, oven, afzuigkap, koel-vriescombinatie en magnetron. Kastruimte is hier volop aanwezig, maar toch kan een vaste kast – bereikbaar binnen enkele stappen van de keuken – zorgen voor praktische extra ‘grijpruimte’. Vanuit de keuken staat u in open verbinding met (uw gasten of huisgenoten in) de woonkamer. De woonkamer heeft ruimte voor een zit- en een eetgedeelte en het venster en de schuifpui in de achtergevel geven u vrij zicht op de besloten tuin.

1e verdieping:
Boven gekomen op de eerste verdieping staat u direct onder de kap van het huis. Hierdoor heeft de bovenverdieping het karakter van een zolder. Op de voorzolder zijn de mechanische ventilatie-, de cv-installatie en de wasmachineaansluiting geïnstalleerd. Achter de wand vindt u de ruime tweede slaapkamer. Een dakraam zorgt hier voor daglicht en extra ventilatie.

Buiten
Een voortuin, een carport en een berging, daar kunt u elke dag gemak van hebben. De berging heeft zelfs drie deuren, waardoor u deze bereikt vanuit de carport, de achtertuin én de woonkamer/keuken. Dat is bijzonder handig! De achtertuin mag wel de bonus van het huis worden genoemd; deze is royaal, speels aangelegd, en biedt veel privacy.

Buurt
Op deze bijzondere plek in het hart van Vaassen houdt u de dorpsdrukte op gepaste afstand, maar zoekt u het gemak en de gezelligheid van winkels en voorzieningen in een oogwenk op. Het dorp heeft veel te bieden en u woont zo centraal dat u daar optimaal profijt van heeft.

Wetenswaardigheden
• Woon- en slaapvertrek op de begane grond zijn voorzien van PVC-vloer

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.