Omschrijving

Dit hoekhuis voldoet aan vele wensenlijstjes: het heeft veel ruimte en staat in een rustige straat midden in het dorp Vaassen. Tot voor kort was dit het ‘thuis’ van haar eerste eigenaren, nu staat het klaar voor een update én voor de start van een nieuw tijdperk.

Achter de voordeur wacht u een ruime hal met garderoberuimte, meterkast en links van u de deur naar het toilet. Deze heeft een zwevend toilet, een fontein en is betegeld in lichte kleuren. Rechts van u is de deur naar de woning.

Hier binnen is veel leefruimte, aangevuld met licht dat binnen schijnt via ramen aan de voor-, achter- en zijkant van het huis. De open haard geeft extra sfeer aan het woongedeelte en daarachter, iets versprongen, is het eetgedeelte – met alle ruimte voor een flinke stamtafel. Aan deze kant van de woning is ook de keuken.

De keuken doet als zodanig al decennia trouwe dienst en kan zeker nog jaren mee, maar als u geen uitgesproken vintage liefhebber bent, heeft u waarschijnlijk andere wensen. Het is aan u. De ruimte staat in elk geval voor veel mogelijkheden en de ligging belooft u ontbijtjes in de zon, al dan niet met de tuindeur open.

Terug in de kamer gaat u via een spiltrap naar boven, waar het trapgat wordt afgesloten door een deur naar de overloop.

1e verdieping
De overloop is heel efficiënt ingedeeld. Hier komen de deuren van vier(!) slaapkamers uit. De twee ruime slaapkamers aan de achterkant zijn even groot en kijken vrij uit. Aan de voorkant is de ruimte opgedeeld in een grote slaapkamer met wastafel en een bescheiden kamer, zeker groot genoeg om als slaapkamer te gebruiken.

Centraal tussen de kamers ligt de badkamer. Deze is netjes ingericht, met een douche, zwevend toilet en een wastafelmeubel.

Achter de zevende deur op de overloop vindt u de vaste trap naar de zolderverdieping.

2e verdieping
De zolder werd tot nog toe gebruikt als bergzolder. Ook staat hier de CV-combiketel opgesteld. De ruimte is geïsoleerd, netjes afgetimmerd en een dak-kantelraam zorgt voor daglicht. Op deze verdieping zijn nog heel veel mogelijkheden.

Buiten
Lekker veel groen rondom het huis zorgt voor sfeer en privacy zo op de hoek van de straat. Met een voortuin, een zijtuin en een achtertuin heeft u alle ruimte. Achter het huis is een terras ingericht, met een elektrisch zonnescherm voor wanneer u extra beschutting wenst.

In de praktijk zal de oprit aan de zijkant van het perceel waarschijnlijk uw dagelijkse opgang zijn. Hier staat de garage, met daar aan vast een carport. Zo staat uw auto droog en dicht bij huis en dat is wel zo prettig. Naast de garage is de opgang naar de tuin en de achterdeur, ook is hier een berging voor bijvoorbeeld uw fiets(en) en tuingereedschap.

Garage
Met uw auto onder de carport en uw fiets(en) in de berging, blijft in de garage alle ruimte over. Deze heeft een loopdeur via de achtertuin, een kanteldeur aan de straat en er is verwarming en stromend water. Onder de houten planken op de vloer bevinden zich een kelder en een smeerput. Zeker als sleutelen uw hobby is, zullen deze ruimtes u verrassen!

Buurt
Aan De Veldkamp woont u in een fijne, rustige straat en toch heeft u alles bij de hand wat het dorp te bieden heeft. Basisscholen zijn op loopafstand, sportcentrum De Koekoek is om de hoek, het dorpscentrum ligt op steenworp afstand en alle recreatiemogelijkheden zijn in uw directe omgeving. Vaassen heeft als dorp veel te bieden, maar wilt u uitwijken dan bereikt u (met de auto) de binnenstad van Apeldoorn in een kwartier.

Wetenswaardigheden
• De buitenkant is onlangs nog helemaal geschilderd
• In de woonkamer ligt een eikenhouten parketvloer
• De wasmachineaansluiting vindt u in de keuken
• Warm water in de keuken wordt geleverd door een close-in boiler

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.