Omschrijving

Wat een zee van ruimte vind je in deze ruime tussenwoning gelegen in een gewilde woonomgeving dicht bij het centrum van Ugchelen en vlak bij Apeldoorn. Een prima woonhuis in een kindvriendelijke woonwijk met genoeg kamers en mogelijkheden voor het hele gezin. Vanuit de voorzijde heb je vrij uitzicht en aan de achterzijde heb je een gevoel van vrijheid en veel privacy doordat er geen bebouwing direct achter de woning geplaatst is.

Dit huis heeft bovendien een lichte woonkamer, open keuken met eetkamer, badkamer, drie slaapkamers op de eerste verdieping en maar liefst nóg vier slaapkamers op de zolderverdieping. Het perfecte huis voor grote gezinnen of voor mensen die lekker ruim willen wonen met de mogelijkheid van een aparte hobby-/ of werkkamer. Het huis is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden zodat je de hele dag kunt genieten van de zon.

Wil je dit alles met eigen ogen zien? Maak dan snel een afspraak met onze makelaar!

Indeling
Via de grote voortuin kom je bij de voordeur. Je komt binnen in hal met de toegang tot het toilet met fonteintje, de woonkamer, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal heb je voldoende ruimte voor de garderobe.

Woonkamer
We stappen vanuit de hal de doorzonwoonkamer binnen welke is gelegen over de lengte van het huis. Wauw! Wat een fijne ruimte! De woonkamer heeft een grote glazen raampartij aan de voorkant met zicht over de rustige straat en ook aan de achterkant vind je een grote raampartij. Op de vloer van de gehele begane grond liggen plavuizen en alle wanden en het plafond zijn netjes afgewerkt en wit van kleur.

Naast de open keuken heb je voldoende ruimte om een grote eethoek te plaatsen, zodat je altijd in contact bent met degene die aan het koken is.

Keuken
De open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en deze is geplaatst in L-vorm. Vanuit de keuken kan je door de openslaande deur naar de achtertuin. De keuken is gedateerd en waarschijnlijk zal je ervoor kiezen om deze te vervangen. Maar stel je toch eens voor wat een fijne ruimte je dan hebt! Een keuken die helemaal voldoet aan jouw wensen met alle apparatuur die je nodig hebt.

Slaapkamers
In dit huis heb je de beschikking over maar liefst 7 slaapkamers. Mogelijkheden genoeg dus om nog een hobby-of werkkamer te maken of een kamer om te bouwen tot kastenkamer of tweede badkamer.

Via de vaste trap bereik je de overloop op de eerste verdieping. Vanuit de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers, de trap naar zolder, tweede toilet en de badkamer.

Er zijn twee grote slaapkamers, eentje aan de voorzijde en eentje aan de achterzijde van de woning. Alle twee de kamers hebben toegang tot twee ingebouwde kasten en de kamer aan de achterkant heeft ook nog een eigen wastafel. De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde en deze is kleiner van formaat. In alle kamers ligt tapijt en de muren zijn behangen.

Op de zolderverdieping zijn er nog vier slaapkamers en de indeling is hetzelfde als een verdieping lager. Er zijn twee ruime slaapkamers, welke gescheiden zijn door een kastenwand met twee vaste kasten per kamer. De twee andere kamers zijn kleiner van formaat maar het zijn eveneens prima kamers. De kamers op zolder zijn deels behangen en deels voorzien van schrootjes en op de vloer ligt eveneens tapijt.

Op de overloop van de zolder vind je nog een wastafel en de C.V.-opstelling is ook hier geplaatst.

Badkamer
De geheel betegelde badkamer op de eerste verdieping heeft een groot raam dat uitkijkt over de tuin. De badkamer is netjes met een wastafel en een douche, maar ook deze is enigszins verouderd. In de badkamer heb je plek om je wasmachine neer te zetten.

Misschien wil je hier wel een nieuwe badkamer plaatsen, geheel naar je eigen smaak. Je hebt er in ieder geval de ruimte voor.

Naast de badkamer vind je het separaat gelegen toilet.

Tuin
De zonnige tuin is gelegen op het zuiden en te bereiken via de loopdeur in de keuken en via een achterom.

Een groot terras aan het huis geeft je voldoende plek om een gezellige tuinset te plaatsen en te genieten van het zonnetje. Verder is de tuin bestraat maar er zijn ook groene borders en vakken met mooie beplanting. Een onderhoudsvriendelijke tuin, met genoeg groen en kleur om ook gezellig te zijn. In de tuin heb je een gevoel van vrijheid, doordat er geen bebouwing geplaatst is direct achter de tuin en je dus ver weg kunt kijken. Mocht je de schaduw op willen zoeken, kan je het grote zonnescherm laten zakken.

In de stenen schuur aan het einde van de tuin heb je plek om je fiets te stallen en je tuingereedschap op te bergen. De schuur is van binnen heel licht door het glas in de deur en de ramen in de gevel.

Locatie
De woning is gelegen in het dorp Ugchelen, een gewilde woonomgeving aan de Zuidwest kant van Apeldoorn. Ugchelen heeft eigen winkelvoorzieningen, scholen en een busverbinding naar het centrum van Apeldoorn. De woning ligt in een heerlijk rustig straatje met gezinshuizen en dicht bij de uitgestrekte bossen.