Omschrijving

Hoe uniek wilt u het hebben? Wij bieden hier namelijk een VRIJSTAANDE WONING met schuren/garage aan op een perceel van 5.800 m², met de mogelijkheid om afzonderlijk de naastgelegen bouwkavel erbij te kopen. Het is daardoor uitermate geschikt voor dubbele bewoning/mantelzorg. Het kan als geheel gekocht worden, of afzonderlijk van elkaar. Het totale perceel is 9.890 m², waar thans de eenvoudige vrijstaande woning op staat, met achter de woning een aanleunwoning met een grote schuur, een kapschuur en een vrijstaande garage. Bij sloop van de aanleunwoning mag er op een gedeelte van het perceel een vrijstaande woning teruggebouwd worden. In dat geval is de bouwkavel ca. 4.100 m² en de bestaande woning met schuur ca. 5.800 m². Een groot gedeelte van het perceel is weiland en kan daardoor ideaal gebruikt worden voor het houden van paarden of ander kleinvee aan huis. De vrijstaande woning is oorspronkelijk gebouwd rond 1939 en zal gemoderniseerd moeten worden, maar is bouwkundig wel in goede staat. Zie de aparte aanmelding van de bouwkavel voor meer informatie omtrent de bouwvoorschriften.

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is gebouwd in 1939. Het is opgetrokken in steen met spouwmuren. Dakbedekking middels dakpannen en houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing. Gedeeltelijk betonnen vloeren en deels houten vloeren. Voor de verwarming en het warm water is er een cv-combiketel (bouwjaar 2017).

INDELING
Begane grond:
Entree aan de zijkant van de woning met een hal en trappartij naar de verdieping. Aan de achterzijde is er in de voormalige deel een ruime berging, met daar tevens de meterkast, toilet en bijkeuken met cv-opstelling en aansluitingen voor de wasapparatuur. Aan de voorzijde is er de eenvoudige woonkeuken, met een keukenopstelling met oven en gaskookplaat. Tevens is er een toegang naar de provisiekelder. Tenslotte is er de woonkamer met een open haard en fraai uitzicht over de voorgelegen weilanden.

Eerste verdieping:
Overloop met een vaste kast en toilet. Totaal drie slaapkamers en een eenvoudige badkamer met een douche en wastafel. Tevens is er nog een luik naar een kleine bergzolder in de nok van de woning.

Bijgebouwen:
Schuur met aanleunwoning:
Achter de woning staat een ruime schuur/stal, met daaraan vast de aanleunwoning.
Schuur: ca. 11.45 x 4.32
Opgetrokken in steen en voorzien van golfplaten dakbedekking.

Veldschuur:
Opgetrokken in deels stenen gevel en houten gevelbekleding. Golfplaten dakbedekking. Afmetingen ca. 5.40 x 4.50.

Schuur/garage.
Opgetrokken in steen, voorzien van een zolder met dakpannen als dakbedekking.
Afmetingen ca. 4.85 x 2.73 en 4.53 x 4.85.

Bijzonderheden:
Het wordt als geheel aangeboden met een vraagprijs van € 1.000.000,- vrij op naam (op basis van zelfbewoning).
Afzonderlijk de woning op ca. 5.800 m² wordt aangeboden voor € 575.000,- k.k.

Afzonderlijk de bouwkavel op ca. 4.100 m² wordt aangeboden voor € 425.000,- v.o.n.
Bij aankoop van de bouwkavel dient de huidige aanleunwoning voor rekening van koper gesloopt te worden. Voor de bouw van een nieuwe woning is er een aannemersverplichting bij Bouwbedrijf Mulder Elspeet BV.

Bij verbouw of nieuwbouw op de locatie van de bestaande woning is er een aannemersverplichting bij Bouwbedrijf Mulder Elspeet BV.

Bij splitsing van de woning en bouwkavel zijn de opgegeven perceelsgroottes indicatief en zal het door het Kadaster ingemeten moeten worden. Er zal geen verrekening plaatsvinden van eventuele meer-/mindermeters.

Kenmerken woning:
Perceeloppervlakte: ca. 9.890 m²
Inhoud woning: 382 m³
Woonoppervlakte: 98 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 12 m²
Externe bergruimte: 85 m²