Omschrijving

Vanwege de grote hoeveelheid bezichtigingsaanvragen, is het op dit moment niet mogelijk een bezichtiging te plannen en werken wij met een wachtlijst. Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten, zodat wij uw naam op de reservelijst kunnen plaatsen.

Bent u op zoek naar een fantastische woonlocatie met uitzicht over de landerijen kijk dan snel verder. Het uitzicht is hier werkelijk adembenemend. Dit is vrij wonen in de overtreffende trap.
Deze halfvrijstaande woning is gelegen in het buitengebied van de gemeente Apeldoorn in de buurtschap Meerveld dat centraal ligt tussen Uddel en Garderen. De Garderensemolenweg is een deels verharde weg welke overgaat in een zandpad en de omliggende akkers en landerijen ontsluit. De woning is gesitueerd op een zeer royaal woonperceel met aansluitend een weiland. Het totale grondoppervlakte is maar liefst 4.575 m².

Kenmerken:
-De woning is in ca. 2002 zeer degelijk gebouwd met de toepassing van zeer goede bouwmaterialen
-De riante oprit is voorzien van bestrating
-Een groot gedeelte van de achter- en zijtuin is verhard d.m.v. klinkers
-In de achtertuin is een houten berging (5m x 2m) aanwezig met aansluitend een half open dierenverblijf
-Bij het terras aan de achterzijde van de woning is een zonnescherm aanwezig
-Aan de rechterzijkant bevindt een weiland ( 3.500 m²) met daarin gesitueerd een schuur van ca. 20 m x 7m.
-Oorspronkelijk is deze schuur gebouwd als dierenverblijf. Het weiland heeft ook een toegangshek
-Afstand tot de A1 (Kootwijk) is ca. 3 minuten met de auto

Belangrijk om te weten: een gedeelte van de Garderensemolenweg 5 is op de verdieping gesitueerd boven de begane grond van de Garderensemolenweg 7.

Binnenkijken:
Via een pad met sierbestrating kom je vanuit de prachtig aangelegde voortuin bij de overdekte entree. Vanuit de ruime hal, met aansluitend een gang, zijn de ruimten op de begane grond en de verdieping te bereiken. Hier bevindt zich de meterkast, een toilet met vrijhangend closet en fonteintje, een slaapkamer (ca. 3 x 3m) met uitzicht op de achtertuin en een trap naar de verdieping. Ook bevindt zich hier, op de begane grond, een geheel betegelde badkamer met douchecabine en wastafelmeubel (mechanische ventilatie), verwarming middels een designradiator.
Er is een handige bijkeuken met een deur naar de achtertuin, en de cv ketel is hier geplaatst, net als de verhoogde aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. De vloer is voorzien van een fraaie tegel die mooi doorloopt naar de woonkamer. De woonkamer heeft een vrij uitzicht over de tuin door het grote raam met roedeverdeling.
De toegang tot de kelder van ca. 9,6 m² is via een houten trap. In de kelder is een plavuizenvloer gelegd en er is voldoende schapruimte met plankdragers. Ook is er een raam aanwezig voor de ventilatie. Aansluitend aan de woonkamer is de open keuken in een rechte opstelling met bovenkasten en er tegenover nog een opstelling met daarin moderne keukenapparatuur.

Op de verdieping, te bereiken via de met tapijt beklede houten trap, is een overloop en twee ruime slaapkamers.

Verdieping: via een met tapijt beklede houten trap bereik je de overloop en twee ruime slaapkamers.