Omschrijving

Een huiselijk hoekappartement in een klein complex zoals u zelden ziet! Hier heeft u alles bij de hand; gelijkvloers op de begane grond, in de tuin, zelfs de boodschappen zijn dichtbij. Op zo’n mooi plekje in Twello heeft u plezier van de buurt waarin u woont, van de winkels en de voorzieningen, en dat terwijl rust en recreatie ook altijd dichtbij is.

De entree deelt u met uw buren. Deze leidt naar uw voordeur, waarachter u binnenkomt in de hal met lichte plavuizen vloer. Hier is ook de meterkast en de doorgang naar beide slaapkamers van het appartement. De slaapkamer aan de voorkant is van bescheiden formaat. Er staat nu een grote kast en hier is de wasmachine- en wasdrogeraansluiting. Ook is hier de cv-combiketel geïnstalleerd. Versprongen ten opzichte van deze slaapkamer is nog een slaapkamer. Deze is van een goed formaat.

In dezelfde gang vindt u ook de deur naar de badkamer. De badkamer ligt centraal midden in de woning en is modern en compleet ingericht. U kunt er plezier hebben van een inloopdouche, zwevend closet, wastafel met meubel en designradiator.

De laatste deur in de hal is de deur naar de woonkamer – met open keuken in hoekopstelling. Ook deze keuken is in moderne stijl en kleurstelling. Met een koelkast, een combi-oven, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser heeft u alles voor dagelijks comfort in de keuken.

De woonkamer is zeker ruim genoeg voor een zit- en een eethoek. Met haar grote raampartij is het wonen hier helemaal gericht op de tuin. En die tuin is waarschijnlijk wel de grootste verrassing van dit appartement.

Buiten
In de achtertuin is het heerlijk buiten leven. U kunt kiezen voor verschillende terrassen waar u in, dan wel uit de zon kan zitten. Via een pad langs het complex en een poort in de schutting, kunt u ook buitenom uw tuin bereiken. En misschien biedt het houten tuinhuis u mogelijkheden tot het uitoefenen van uw hobby? De stenen berging aan het huis is gewoon handig voor praktische zaken.

Buurt
In een doodlopende weg als deze komt alleen bestemmingsverkeer. Dit verkeer kan volop parkeren in de daarvoor bestemde parkeerhavens. U en uw gasten dus ook. De rust van deze straat wordt op gezette tijden afgewisseld door de gezellige geluiden vanaf het schoolplein van twee basisscholen. Het pad langs uw tuin is direct ‘de doorsteek’ naar de supermarkt.

(Momenteel wordt voor het appartement gewerkt aan nieuwe riolering. Vandaar dat de weg aan de voorkant tijdelijk is opengebroken en niet met de auto bereikbaar. De parkeerplaats van de Jumbo-supermarkt biedt uitkomst. Via het voetpad bent u in een oogwenk bij het appartement.)

Wetenswaardigheden
• In alle leefruimtes ligt een laminaatvloer
• De cv-combiketel is van Intergas (2006)
• De keuken werd in 2015 geïnstalleerd
• De VVE van dit complex bestaat uit acht eigenaren

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.