Omschrijving

Op deze vrije, bereikbare plek, centraal in het dorp Hoenderloo kunt u werken en (gezins)leven optimaal combineren, ondernemen is immers een ‘way of life’. Woon-, winkel- en bedrijfsruimte wachten hier op een nieuw plan en volop parkeergelegenheid en een aanzienlijke tuin maken een bedrijvige én huiselijke toekomst mogelijk.

De woning
Met een eigen entree, een woonkamer, keuken, toilet, twee badkamers en maar liefst vijf slaapkamers heeft de woning heel veel te bieden. De basis is er dus, al zijn een aantal ruimtes toe aan modernisering.

De bedrijfsruimte
De winkelruimte in deze woon/werkcombinatie heeft een centrale plek aan de weg gekregen en kan zeker een eyecatcher worden! Daarachter zijn ruimtes die in het verleden in gebruik waren als kantoor, kantine en bijkeuken. Dit bedrijfsgedeelte heeft haar eigen sanitair. Direct hieraan geschakeld, staat een flinke garage. Niet direct zichtbaar zijn de twee grote kelders, de zolder en de vliering die samen voor heel veel voorraad- dan wel bergruimte zorgen.

Buiten
Op deze royale plek in dit gezellige, landelijke dorp kunnen niet alleen uw relaties en/of medewerkers u goed bereiken en op uw terrein parkeren, ook is er alle ruimte voor privé-tuingebruik.

Wetenswaardigheden
• Voor dit perceel geldt een ‘gemengde bestemming’. Vraag ons naar de beschrijving en regels die de gemeente daaraan heeft gekoppeld.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.