Omschrijving

Een tussenwoning met een jaren dertig-karakter en toch mag u rekenen op dubbel glas, betonnen vloeren en gedegen isolatie. Comfort dus! De basis van dit huis is dik in orde, de ‘look & feel’ binnen kunt u zelf verder creëren.

De woning
Achter de voordeur komt u binnen in de hal. Hier is het toilet, betegeld in lichte kleuren en compleet ingericht met closet en fontein. In de nette hal, voorzien van laminaatvloer, is ook de meterkast te vinden en de trap naar de verdiepingen.

Aangekomen in de woonkamer loopt u eerst voorbij een grote vaste kast, want bergruimte heeft u nooit te veel. De laminaatvloer is hier doorgelegd en de rest van de ruimte is open voor inrichting naar uw keuze. De open keuken aan de voorkant van het huis is eenvoudig.

1e verdieping:
Boven gekomen, wachten twee slaapkamers. De grootste heeft twee dakramen en een schuine wand. Dit geeft de kamer extra sfeer, terwijl de wand stijl genoeg is om de kamer ruimtelijk te houden. De tweede slaapkamer is zeker een volwaardige. In beide slaapkamers ligt een nette laminaatvloer. Mocht u behoefte hebben aan een derde slaapkamer op deze verdieping, dan is dat hier relatief eenvoudig te realiseren. De badkamer is hier ook, met licht tegelwerk, een wastafel, douchecabine en radiator.

2e verdieping
Op de voorzolder is de wasmachineaansluiting voorbereid en staan de cv-combiketel en de WTW-installatie. Achter de wand is een nette slaapkamer afgetimmerd, waar een dakraam zorgt voor licht en ventilatie.

Buiten
Vanuit de woonkamer stapt u door de tuindeur de tuin in. Deze is eenvoudig ingericht met een overkapping, maar biedt allerlei mogelijkheden. De schuttingen rondom zorgen voor uw privacy, de houten schuur zorgt voor bergruimte en de poort geeft u toegang tot een gemeenschappelijk pad dat tussen twee huizenblokken ligt. Ook aan de voorkant ligt een tuin van een prettig formaat. Daarmee leeft u op wat afstand van de straat en van het voetpad en dat geeft u nog wat extra privacy.

Buurt
Hier woont u aan een rustige, sfeervolle klinkerweg, voorzien van ruime parkeergelegenheid. In deze relatief nieuwe wijk van Harderwijk zijn basisfaciliteiten als scholen en winkels in de buurt te vinden. Het sfeervolle centrum van Harderwijk is zo’n tien minuten fietsen van u vandaan. Gaat u met de auto, dan heeft u een soepele verbinding naar het centrum toe. De uitvalswegen om de stad uit te gaan, zijn ook dichtbij. De oprit naar de A28 leidt u snel richting Amersfoort, Zwolle of verder weg.

Wetenswaardigheden
• Voorzien van glasvezel
• In 2019 nog extern geschilderd
• Remeha combi ketel (2006) en WTW-unit (2006) zijn elk jaar onderhouden

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.