Omschrijving

In deze moderne tussenwoning is het slechts een kwestie van aankleden en verhuizen. Of misschien heeft u specifieke ideeën? Want er is nog alle ruimte om uw eigen ‘look & feel’ te geven aan deze woning.

De woning
Achter de voordeur komt u binnen in de hal. Hier is het toilet, betegeld in lichte kleuren en compleet ingericht met closet en fontein. In de nette hal, voorzien van laminaatvloer, is ook de meterkast te vinden en de trap naar de verdiepingen.

Aangekomen in de woonkamer loopt u eerst voorbij een grote vaste kast, want bergruimte heeft u nooit te veel. De laminaatvloer is hier doorgelegd en de rest van de ruimte is open voor inrichting naar uw keuze. De open keuken aan de voorkant van het huis is modern en compleet, met apparatuur als een oven, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

1e verdieping:
Op de bovenverdieping ligt een lichte laminaatvloer dat doorgelegd is op beide slaapkamers die overigens betrekkelijk eenvoudig opgedeeld kunnen worden tot drie slaapkamers. De grootste kamer nu is voorzien van twee dakramen, dat geeft deze slaapkamer extra sfeer. Ook de tweede slaapkamer is van een prima formaat. Op deze verdieping vindt u ook de badkamer; betegeld in lichte kleuren en voorzien van een douchecabine, wastafel en radiator, helemaal klaar voor gebruik.

2e verdieping
Op de voorzolder is de wasmachineaansluiting voorbereid en staan de cv-combiketel en de WTW-installatie. Achter de wand is een nette slaapkamer afgetimmerd, waar een dakraam zorgt voor licht en ventilatie.

Buiten
Voor de toekomst heeft u misschien andere plannen voor de tuin, maar voorlopig kunt u genieten van buiten zijn. In de houten berging op de achtergrens is plaats voor uw fietsen en (tuin)gereedschap. Via de tuinpoort loopt u naar het achtergelegen voet/fietspad dat tussen twee huizenblokken ligt.

Buurt
Hier woont u aan een rustige, sfeervolle klinkerweg, voorzien van ruime parkeergelegenheid. In deze relatief nieuwe wijk van Harderwijk zijn basisfaciliteiten als scholen en winkels in de buurt te vinden. Het sfeervolle centrum van Harderwijk is zo’n tien minuten fietsen van u vandaan. Gaat u met de auto, dan heeft u een soepele verbinding daar naartoe. De uitvalswegen om de stad uit te gaan, zijn dichtbij. De oprit naar de A28 leidt u snel richting Amersfoort, Zwolle of verder weg.

Wetenswaardigheden
• De keuken is in 2020 geïnstalleerd
• De Remeha combi-ketel (2006) en de Brink WTW-installatie (2006) zijn elk jaar onderhouden