Omschrijving

Een tussenwoning met een jaren dertig-karakter en toch mag u rekenen op dubbel glas, betonnen vloeren en gedegen isolatie. Comfort dus! De basis van dit huis is dik in orde, de ‘look & feel’ binnen kunt u zelf verder creëren.

De woning
Binnengekomen via de voordeur loopt u eerst voorbij de meterkast, langs de toiletruimte. Deze is betegeld in lichte kleuren en voorzien van een toilet en een fontein. In de hal is ook de trapopgang naar de eerste en tweede verdieping. De houten vloer leidt u verder naar de leefruimte, met voor in het huis de eenvoudige open keuken en achterin de woonkamer, uitkijkend op de tuin. In de trapkast, centraal in deze ruimte, bewaart u spullen uit het zicht en toch voor het grijpen.

1e verdieping:
Boven gekomen, wachten twee slaapkamers. De grootste heeft twee dakramen en een schuine wand. Dit geeft de kamer extra sfeer, terwijl de wand stijl genoeg is om de kamer ruimtelijk te houden. De tweede slaapkamer is zeker een volwaardige. In beide slaapkamers ligt een nette laminaatvloer. Mocht u behoefte hebben aan een derde slaapkamer op deze verdieping, dan is dat hier relatief eenvoudig te realiseren. De badkamer is hier ook, met licht tegelwerk, een wastafel, douchecabine en radiator.

2e verdieping
De zolder is een open ruimte die nog allerlei bestemmingen kan krijgen. Hier is bovendien een wasmachineaansluiting en hier staan de cv-combiketel en de WTW-unit geïnstalleerd.

Buiten
Vanuit de woonkamer stapt u door de tuindeur de tuin in. Deze is eenvoudig ingericht, maar biedt allerlei mogelijkheden. De schuttingen rondom zorgen voor uw privacy, de houten schuur zorgt voor bergruimte en de poort geeft u toegang tot een gemeenschappelijk pad dat tussen twee huizenblokken ligt. Ook aan de voorkant ligt een tuin van een prettig formaat. Daarmee leeft u op wat afstand van de straat en van het voetpad en dat geeft u nog wat extra privacy.

Buurt
Hier woont u aan een rustige, sfeervolle klinkerweg, voorzien van ruime parkeergelegenheid. In deze relatief nieuwe wijk van Harderwijk zijn basisfaciliteiten als scholen en winkels in de buurt te vinden. Het sfeervolle centrum van Harderwijk is zo’n tien minuten fietsen van u vandaan. Gaat u met de auto, dan heeft u een soepele verbinding naar het centrum toe. De uitvalswegen om de stad uit te gaan, zijn ook dichtbij. De oprit naar de A28 leidt u snel richting Amersfoort, Zwolle of verder weg.

Wetenswaardigheden
• Voorzien van glasvezel
• In 2019 nog extern geschilderd
• Remeha combi ketel (2006) en WTW-unit (2006) zijn elk jaar onderhouden