Omschrijving

Wilt u genieten van het leven in het buitengebied van Emst? Op deze plek kan dat volop! Welkom op dit erf, welkom in deze comfortabele vrijstaande plattelandswoning.

Via de voordeur komt u midden in de woning binnen. De hal is ruim en licht en van hieruit bereikt u alle benedenvertrekken en de trap naar de bovenverdieping. Om te beginnen is het toilet aan uw linker hand. Deze is netjes ingericht, compleet met wc en fontein. Grenzend aan het toilet is een ruime bijkeuken. Hier is een wasmachineaansluiting, praktische gootsteen en alle ruimte om als berg-, werk- en/of garderoberuimte te gebruiken. Met toegang via de achterdeur zal deze bijkeuken u veel dagelijks gebruiksgemak opleveren.

Teruggekomen in de hal vindt u onder de trap de deur naar de kelder. Daar tegenover is de doorloop naar de garderobe en een badkamer. Deze badkamer is eenvoudig ingericht met een wastafel en een douche. De dichtstbijzijnde deur van hieruit is de deur naar de eetkamer. Dit is een open ruimte met de keuken. Een flink raam boven het aanrecht en openslaande deuren naar de veranda laten veel licht binnenvallen. Samen vormt dit een fijne leefkeuken die door u naar eigen wens kan worden ingericht.

Vanuit de keuken maakt u een korte doorsteek naar de woonkamer, waar uw blik direct zal vallen op de grote raampartij die uitkijkt over de voortuin, de Wetering en de landerijen. Wat een prachtig uitzicht! Met ramen aan drie kanten is deze woonkamer aangenaam licht en het heeft een goed formaat voor veel gezelligheid. De houtkachel zorgt hier voor extra aangename warmte.

Ziet u ook de extra mogelijkheid van dit huis? Wanneer u de eetkamer en de keuken opnieuw indeelt, maakt u van de eetkamer eenvoudig een slaapkamer. Dan heeft u aangrenzend aan de slaapkamer een badkamer en is gelijkvloers wonen uitstekend mogelijk. Dat kan (in de toekomst) uitkomst bieden.

1e verdieping
Via de gemoderniseerde trap komt u op de overloop boven. Deze bovenverdieping is ingericht met een slaapkamer aan de voorkant en een slaapkamer aan de achterkant van het huis. Onder het nieuwe, geïsoleerde dak is het heel comfortabel en de schuine wanden maken deze kamers extra sfeervol. Tussen de beide slaapkamers treft u in de dakkapel een moderne badkamer aan in warme kleurstelling, compleet met toilet, bad, dubbel wastafelmeubel en inloopdouche.

Buiten
De tuin is voor een deel beklinkerd. De oprit is ronduit riant en komt uit bij de vrijstaande garage met kanteldeur en (berg)zolder. De oprit is verder doorgelegd langs het huis en gaat over in het buitenterras achter het huis. Hagen en de grote veranda zorgen hier voor aangename beschutting. Aan de andere kant van het huis bestaat de tuin nu voornamelijk uit gras. Zou u graag kleinvee houden of een moestuin? Dan is deze tuin daarvoor uitstekend geschikt.

Buurt
Aan de Weteringdijk geniet u van de rust en de ruimte om u heen. Toch bent u door het ‘noaberschap’ nooit echt alleen. De Weteringdijk leidt u enerzijds naar het sfeervolle dorp Oene, anderzijds naar de snelweg A50 en het dorp Vaassen, bekend om haar kasteel de Cannenburgh. In dit dorp vindt u al uw dagelijkse boodschappen.

In en om Emst
Emst is een klein dorp gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle. Het gebied rondom Emst is cultuurhistorisch beschermd, met uitgestrekte bossen en vele fiets- en ruiterpaden om daarvan te kunnen genieten. Het is een geliefd dorp dat valt onder de gemeente Epe. Ook dorp Epe is dus dichtbij, met een mooi, groot centrum en veel winkels. Het ligt op de Veluwe en heeft veel natuur en recreatiemogelijkheden. Recreatieplassen Kievitsveld en Heerderstrand en natuurgebied de Renderklippen zijn ook dichtbij. Kortom, u woont hier op een geweldige plek!

Wetenswaardigheden
• Met de waterpomp zorgt u ervoor dat de tuin nooit watertekort heeft
• Alle aan zonzijden gelegen ramen zijn voorzien van elektrische screens
• Deze woning is in de laatste jaren grondig gerenoveerd:
o nieuw dak, isolatie en dakkapel
o overal dubbel glas
o vloerverwarming op 1e verdieping
o keuken uitgebreid tot leefkeuken
o openslaande deuren vanuit de leefkeuken
o grote veranda met twee lichtkoepels
o installatie van cv-ketel en nieuwe meterkast

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.