Omschrijving

De Raambuurt is één van de oudste buurten van Deventer. Voorheen een industriegebied, nu een combinatie van historische panden en nieuwbouw in een passende industriële stijl. In deze rustige woonomgeving bieden wij u deze aantrekkelijke eengezinswoning aan met een diepe, zonnige tuin, vrijstaande berging en achterom. Vanwege de diepe tuin is het aantrekkelijk om de woning uit te bouwen.

De woning ligt dichtbij winkels, NS-station, scholen en het Boreelcomplex waarin horeca, entertainment en winkels gerealiseerd zijn en op ca. 9 minuten lopen naar het historische centrum van Deventer en het plein De Brink.

Indeling:
1e Woonlaag:
Via de entree komt u in de hal met toegang tot een zwevend toilet met fonteintje. De woonkamer is voorzien van een provisiekast en biedt toegang tot de achtergelegen, zonnige, tuin. De open keuken is in een wandopstelling voorzien van een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een Frans eiken parketvloer.

2e Woonlaag:
Overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers over de volle breedte van de woning. De badkamer is netjes en voorzien van een douche en toilet.

3e woonlaag:
Royale zolder waar het mogelijk is om een ruime kamer te kunnen realiseren. Er is verder een opstelplek voor de wasmachine en wasdroger.

Informatie:
Anker loze spouwmuren voor een optimale geluidsisolatie
Elektrisch bedienbare buitenzonwering
Twee afgekoppelde zonnecollectoren
Kosten parkeervergunning € 226, – per jaar