Omschrijving

Landelijk gelegen gerenoveerde woning op bijna een hectare grond met uitzicht over het agrarische landschap waar het ademt naar het plattelands leven. Alle gemakken van het stadsleven van Apeldoorn zijn op circa 15 minuten afstand. Vanaf de Broeklanderweg draai je de zijweg in waar je aan het eind van deze rustige weg het erf op rijdt van deze woning.

We vroegen de verkopers waarom zij destijds voor deze woning hebben gekozen: ‘Kijk om je heen, de ruimte, de rust, de dieren en met de snelweg op nog geen kwartier hier vandaan waar je weer middenin het leven staat. Dit is genieten!

Bouwjaar 1926, woonoppervlakte 144 m2, inhoud 553 m3, grondoppervlakte 9.940 m2, dubbel glas, verwarming en warm water middels een warmtepomp, vloerverwarming op de begane grond.

Begane grond:
Entree aan de achterzijde met de bijkeuken met inbouwkast waarachter de wasmachine aansluiting zit, trapopgang, 2 badkamers (2019) met douche en wastafelmeubel, toilet met hangend closet en fonteintje, opkamer die in gebruik is als slaapkamer, half open keuken (2019) met kookeiland en kwalitatief hoogwaardige inbouw apparatuur, woonkamer aan de voorzijde met houtkachel en de meterkast.

1e verdieping:
Overloop met ruime toilet ruimte en 3 slaapkamers. De slaapkamer met dakkapel heeft een schuifwandenkast, de slaapkamer aan de voorzijde is eenvoudig te splitsen door een muur te plaatsen waardoor een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden.

Bijgebouwen:
Achter de woning staat een groot vrijstaand bijgebouw met de volgende functies: Garage met garagedeuren, een kantoor, 2 stallen en bergruimte. Aan de achterzijde is een overkapping gesitueerd waar je in de ochtendzon heerlijk kunt ontbijten met uitzicht op de dierenweide.

Daarnaast is er een overkapping met aansluiting voor een jacuzzi (de jacuzzi is ter overname). Ook is er een bijgebouw welke nu in gebruik is als sauna ruimte (de sauna blijft achter).

Mini camping en B&B:
Naast de woonbestemming is er een specifieke vorm van gebruik toegestaan namelijk een minicamping ingericht als camperplaats. Links naast de woning zijn er staanplaatsen aanwezig met elektra. Daarnaast is de bovenverdieping in gebruik als Bed & Breakfast. De vergunningen zijn hiervoor verleend maar spreekt het je meer aan om deze prachtige plek zelf in gebruik te hebben dan kan dat natuurlijk ook.

Highlights:
– Gerenoveerd: Nieuwe buitenmuren, dubbel glas, warmtepomp, fraai afgewerkt.
– 49! zonnepanelen op het dak van de woning en de garage.
– Sauna blijft achter en jacuzzi is ter overname.
– 2 badkamers.
– Multifunctionele schuur met stallen, garage, kantoor en bergruimte.
– 3 slaapkamers met de mogelijkheid om een 4e te creëren.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.