Omschrijving

Fraai en landelijk gelegen op een perceel van 4.285 m2, staat deze royale geschakelde woonboerderij. Bellertstraat 14A betreft het uitgebouwde voorhuis van de originele woonboerderij. Deze woning heeft een tuin met terrassen, stenen garage, grote schuur van circa 18 x 12 meter met vrije overspanning, royale oprit en weiland. Op korte afstand van Apeldoorn en een centrale ligging in Nederland. De A1 en A 50 zijn goed bereikbaar.

De woonboerderij is gebouwd in 1946 en in 2013 is de kap gerenoveerd en voorzien van isolerende dakplaten met nieuwe pannen. Inwendig zijn in deze periode ook een aantal onderdelen vernieuwd. Fraaie originele details zijn behouden, waaronder het glas in lood in de ramen. De ramen zijn grotendeels voorzien van dubbel glas.

Indeling begane grond: Entree/portaal met royale hal, trap naar de verdieping en het toilet met een fonteintje. De royale woonkeuken heeft inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, water via close in boiler, combinatie oven/magnetron en koelkast. Via de fraaie suite deuren is de woonkamer bereikbaar met prachtig vrij uitzicht over de weilanden. De woonkamer heeft een aansluiting voor een houtkachel. Onder de trap in de hal bevindt zich de functionele kelder. Verder op de begane grond een keurige badkamer met douchehoek, ligbad en wastafelmeubel. Aansluitend is er een royale slaapkamer op de begane grond met ingebouwde kast.

Indeling verdieping: Overloop met trap naar de zolder. Deze verdieping heeft twee royale slaapkamers, twee kleinere kamers (voorheen één royale kamer) en een berging met de cv-installatie.

Via een vast trap is de zolderruimte te bereiken met nog een berging en een hobbyruimte. De woning heeft een woonoppervlak van circa 153 m2.

Verder staat er een stenen garage met asbestvrije golfplaten en een grote stenen schuur met vrije overspanning, groot circa 18 x 12 meter met hieraan gebouwd een grote schuur/overkapping. Tenslotte nog enkele kleinere opstallen. In totaal is er circa 372 m2 aan bijgebouwen.

Dus wie op zoek is naar een woning met ruimte om de deur en met veel functionele m2 aan bijgebouwen, moet zeker eens komen kijken op deze pracht plek.