Omschrijving

Landelijk en vrij gelegen karakteristieke rietgedekte royale woonboerderij te midden van de weilanden, onder de rook van Apeldoorn, tegen de dorpskern van Beemte Broekland. Bij deze woonboerderij zijn diverse bijbehorende bijgebouwen, waaronder een ruime kapschuur/werkplaats, stenenschuur/dierenverblijf en een prieel met terras,
De woonboerderij heeft een bedrijfsbestemming en een door de gemeente Apeldoorn afgegeven vergunning voor volledig gebruik als woning. U kunt hier dus zowel wonen als uw bedrijf hebben.

Gelegen in de kern van Beemte Broekland, op korte afstand van Apeldoorn en Vaassen en zeer goed bereikbaar ten opzichte van de A50 en andere uitvalswegen. Vanuit de woning heeft u een vrij uitzicht over de weilanden. Kort gezegd; “vrijheid en weidsheid”. Het geheel is gelegen op een perceel van maar liefst 17.420 m²!

De woning is gebouwd omstreeks 1866 en in latere jaren aangepast en goed onderhouden, heeft een inhoud van ca. 1.371 m³, een woonoppervlakte van ca. 152 m², is voorzien van verwarming en warm water d.m.v. C.V. combiketel en gedeeltelijk dubbel glas. Het deelgedeelte en de bovenverdieping is nog geheel naar eigen wens in te delen.