Omschrijving

Hier hoort u de stilte. Is dat wat u zoekt? Net als rust, ruimte en natuur? Dan is dit dé plek waar u zoveel kan recreëren als u kan. Het is de mooiste locatie op dit ruime en groene park, met een prachtige tuin en volledige privacy. Bovendien recreëert u hier comfortabel; in en om een huis dat is voorzien van alle gemakken.

Komt u binnen! Achter de voordeur wacht u een hal die verbinding heeft met alle vertrekken van het huis. Rechts van u vindt u de fijne leefkeuken, opgesteld in een u-vorm. Hier is alles ingebouwd wat u nodig heeft: koelkast, vriezer, vierpits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron. Buiten laat u binnen en binnen laat u buiten door de openslaande deuren aan het terras. Maar de keuken is ook zeker ruim genoeg om binnen te tafelen.

Teruggekomen in de hal, loopt u langs de nette, lichte toiletruimte met zwevend toilet en fontein. De volgende deur is die van een kamer; bescheiden van formaat maar zeker ruim genoeg als slaapkamer. In de hoek is een vaste kast waarin de cv-combiketel is geïnstalleerd. Het volgende vertrek is de badkamer. Ook deze is heel compleet. Het heeft een douchecabine, zwevend toilet, wastafelmeubel en designradiator. Hier is de luxe van een extra deur naar de royale slaapkamer met grote kastenwand.

Via de andere deur van deze kamer loopt u weer terug naar de hal, die met een toog in open verbinding staat met de leefruimte. De vele lange ramen in deze grote ruimte bepalen voor een groot deel de fijne sfeer. De elektrische haard in de hoek maakt de gezelligheid compleet, het is immers niet altíjd weer om buiten te zijn. Dan is dit een fijne plek om u terug te trekken. Schijnt de zon (weer)? Dan maakt de schuifpui de verbinding met het terras buiten.

Dit huis heeft een grote bergzolder. Door een raam valt hier daglicht binnen en op het hoogste punt is de ruimte 1.80 meter hoog. U bereikt deze zolder via een stevige, decoratieve trap en een luik – juist voor de toog die de hal verbindt met de woonkamer.

Buiten
Voor deze plek kiest u met uw hart! Omdat u zo kan genieten van rust, van de vogels en van alles wat groeit en bloeit. Uw tuin is groot, vangt lekker veel zon door haar ligging op het zuiden en is met zorg aangelegd en onderhouden. Dit plekje grenst aan een bos in privébeheer. En, bezoek van een eekhoorn, een ree of soms een vos blijft bijzonder!

Tussen het groen van de tuin staat het tuinhuis. Hier is de wasmachine(aansluiting) en genoeg ruimte voor uw fiets(en) en tuingereedschap.

Buurt
Met de snelweg net buiten gehoorafstand heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van de A50 dichtbij. Dit huis is daarmee uitstekend bereikbaar. In een kwartier fietst u naar het centrum van Beekbergen, een dorp waar gezelligheid en al uw benodigdheden te vinden zijn. Blijft u soms liever dicht bij huis? Dan wandelt u naar één van de buurvakantieparken, waar u een boodschap doet bij de supermarkt, geniet van de horeca of zelfs gebruikmaakt van het zwembad. Het kan allemaal.

Wetenswaardigheden
• Dit huis staat op een stiltepark, dat betekent (o.a.) dat er niet wordt geklust van juni t/m augustus
• U voldoet jaarlijks erfpacht aan de eigenaar van de grond (erfpacht uitgegeven tot maart 2099)
• Dit aanbod is inclusief de inboedel, (buiten)meubels en tuingereedschap, exclusief enkele persoonlijke spullen
• In de hele woning ligt een laminaatvloer (m.u.v. de ‘natte’ vertrekken)
• Aparte energiemeters zorgen ervoor dat u daadwerkelijk afrekent wat u gebruikt
• Het dak van het tuinhuis is onlangs vernieuwd
• Het is niet toegestaan deze woning commercieel te verhuren

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.