Omschrijving

Aan de bosrand, op het mooiste plekje van het bungalowpark staat dit fijne huis, omringd door een flinke eigen tuin. Hier is het altijd vakantie, wat een rijkdom!

De woning
U komt de hal binnen via de enige buitendeur. Hier vandaan kijkt u rechts de sfeervolle eetkeuken in, waar u op een mooie dag de dubbele deuren lekker open kan zetten en u zo uw terras op loopt. De keuken is opgesteld in een u-vorm en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Teruggekomen in de hal, loopt u langs het geheel betegelde gastentoilet (met zwevend closet en fontein) naar het centrale punt in huis. Hier zijn de deuren naar de badkamer, de slaapkamer en de trap én hier is de doorloop naar de woonkamer. In de woonkamer is het groot genoeg voor een gezellige zithoek en een eethoek. Het zal u opvallen hoeveel hoge ramen er in deze ruimte zijn. Ze zorgen voor licht en voor doorkijk naar het groen buiten. Er is ook een grote schuifpui, waarmee het terras slechts een stap van u vandaan is.

De badkamer heeft een douchecabine, een wastafel met meubel, een zwevend toilet, designradiator en een wasmachineaansluiting. Deze badkamer heeft ook de luxe van een extra deur die uitkomt in de slaapkamer.

De slaapkamer is dus bereikbaar via de hal en via de badkamer. Deze is ruim en voorzien van veel kastruimte, namelijk een grote kast achter schuifdeuren (waar ook de meterkast is) en een trapkast.

De bonus van het huis bevindt zich achter de laatste deur die u bent tegengekomen. Hier leidt een vaste trap naar een sfeervolle open zolderverdieping, met een raamkozijn in de voorgevel. Ook is hier extra bergruimte en de CV-combiketel is hier opgesteld.

Buiten
Wat een geluk als op het mooiste plekje van een park uw woning staat, omgeven door een riante tuin en een heerlijk terras. Kiest u voor dit sfeervolle huis, dan kiest u voor het buitenleven. Uw eigen oprit en het tuinhuis maken deze plek compleet, want hier is plaats is voor twee auto’s, uw fietsen en uw tuingereedschap.

Buurt
Op dit park geniet u van uw rust, uw huis en uw tuin. Voorzieningen zijn er niet op het park, maar het dorp Beekbergen heeft u alles te bieden wat u nodig heeft. Van hieruit rijdt u zo naar de snelwegen, het land in.

Wetenswaardigheden
• CV-combiketel Intergas (2019)
• De hele begane grond is voorzien van laminaat
• Parkkosten 2023 bedragen € 1200,- pj, bij verhuur € 1500,- pj

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.