Omschrijving

Ruime nieuwbouwwoning in kinderrijke wijk
Ternate 25 is in de jonge wijk De Burgt gelegen. Deze populaire wijk biedt alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Zo treft u een supermarkt, speelgelegenheden, basisscholen en kerken binnen slechts enkele minuten loopafstand. Heeft u behoefte aan een breder scala voorzieningen zoals kledingwinkels en horecagelegenheden? Het gezellige centrum van Barneveld bereikt u eenvoudig lopend, per fiets of met de auto. Hier bevindt zich tevens het NS-treinstation van Barneveld Centrum. Een ander goed bereikbaar NS-station in de buurt betreft Barneveld Zuid. Maakt u vaak gebruik de van de auto? Binnen enkele minuten bereikt u de snelwegen A1 en A30.

Ternate 25 betreft een nieuwbouwwoning uit 2017. Bij de bouw is gekozen voor een uitbouw over de gehele achterzijde met openslaande deuren. De voorzijde van de woning is ingedeeld met een extra uitbouw/erker bij de maatwerk keuken. Zowel de begane grond als de eerste verdieping zijn voorzien van luxe binnendeuren. In 2019 is het aantal zonnepanelen met 12 extra panelen uitgebreid, waardoor de woning nu over maar liefst 15 zonnepanelen beschikt. Hierdoor is Ternate 25 voorzien van energielabel A.

De entree
Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van Ternate 25 zijn gratis parkeergelegenheden gesitueerd. De voortuin is eigentijds ingericht met een verhard pad richting de voordeur en een tuinperk aan de linkerzijde. Weerskanten zijn voorzien van een middelhoge haag.

Via de voordeur bereikt u de hal van Ternate 25. Deze ruimte heeft een oppervlakte van ca. 5 m2 en biedt toegang tot de woon-/eetkamer, keuken, toiletruimte en de trap naar de eerste verdieping. De hal is verder voorzien van geschilderde muren, een hoge plint, een lichtbruine tegelvloer, de meterkast en voldoende ruimte voor het plaatsen van een garderobe. Door de raamvensters in de voordeur is de hal overdag voorzien van veel natuurlijk licht.

Aan de rechterzijde bevindt zich de toiletruimte van ca. 1,5 m2. Dankzij de grijze betegeling op zowel de vloer als de muren heeft deze ruimte een eigentijdse uitstraling. De toiletruimte is verder ingedeeld met een waterkraantje, klein kastje, toiletpot met ingebouwd waterreservoir, verlichting en een toiletrolhouder.

Via de deur aan het uiteinde van de hal bereikt u de woon-/eetkamer en keuken. Dit betreft een royale open ruimte met zowel aan de voor- als aan de achterzijde grote raampartijen. De gehele ruimte is voorzien van een lichte tegelvloer, geschilderde muren en vloerverwarming.

De keuken bevindt zich aan de linker voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 14 m2. Met strak gedesignde lichtgrijze keukenkastjes en een zwart composieten aanrechtblad heeft de keuken van Ternate 25 een moderne uitstraling. De grote raamvensters aan de voorzijde voorzien de keuken van enorm veel natuurlijk licht, wat zorgt voor een fijne sfeer. De keuken is verder ingedeeld met een ruime spoelbak met zwarte waterkraan, vaatwasser, RVS afzuigkap, elektrische kookplaat, oven, magnetron, koelkast, vriezer, voldoende opbergruimte, diverse stopcontacten en twee decoratieve planken met lichtspotjes. De voorzijde van de keuken biedt tevens ruimte voor het plaatsen van een (extra) zithoek om te eten.

Direct aan de keuken grenst de ruime woon- en eetkamer met een oppervlakte van ca. 38 m2. Dankzij het handige formaat kunt u deze ruimte geheel naar eigen wens inrichten. Of u de wens heeft een enorme woonkamer te realiseren of bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan twee eethoeken: Ternate 25 biedt de uitkomst. Bovendien is direct naast de deur van de hal een ingebouwde kast gesitueerd. Ideaal voor het opbergen van alledaagse voorwerpen die u graag uit het zicht wilt hebben.

De eerste verdieping
Terug naar de hal, waar u via de trap de overloop van de eerste verdieping bereikt. Deze ruimte heeft een oppervlakte van ca. 4 m2 en biedt toegang tot drie (slaap)kamers, de badkamer en de trap naar zolder. De overloop is verder voorzien van wit geschilderde muren en een lichtgrijze laminaatvloer.

De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 14 m2 en bevindt zich aan de linker achterzijde van de woning. Dankzij het formaat leent deze ruimte zich ideaal als master bedroom en is voorzien van een lichtgrijze laminaatvloer, geschilderde muren, lichtspotjes in het plafond, tv-aansluiting, verwarmingsradiator en een breed raamvenster met ventilatierooster.

De tweede (slaap)kamer bevindt zich aan de linker voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 9,5 m2. De ruimte beschikt over een lichtgrijze laminaatvloer, geschilderde muren, een verwarmingsradiator, twee draai-kiep ramen en een ventilatierooster.

De derde, en tevens kleinste, (slaap)kamer heeft een oppervlakte van ca. 8 m2 en bevindt zich aan de rechter achterzijde van Ternate 25. De ruimte is voorzien van een lichtgrijze laminaatvloer, geschilderde muren, een verwarmingsradiator en een draai-kiep raam met ventilatierooster.

Dankzij de drie (slaap)kamers in diverse formaten heeft u alle vrijheid de eerste verdieping volledig naar uw eigen voorkeuren in te richten. Of u nou behoefte heeft aan een extra werkkamer, logeerkamer, kinderkamer of opbergruimte: Ternate 25 biedt voor u de uitkomst.

De badkamer bevindt zich aan de rechter voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 6 m2. Dankzij de strakke inrichting heeft de badkamer een zeer eigentijdse uitstraling. Zo is de badkamer ingericht met een lichthouten vloer, witte tegelmuren, een ruim ligbad, wastafel met spiegel, royale inloopdouche met glazen wanden, toiletpot met ingebouwd waterreservoir, handdoekradiator, lichtspotjes in het plafond, twee draai-kiep ramen en een ventilatierooster.

De zolder
Via de trap op de overloop bereikt u de zolder van de woning. Deze grote, open ruimte heeft een oppervlakte van ca. 35,5 m2. De zolder is voorzien van een lichtgrijze laminaatvloer, witgeschilderde muren, een verwarmingsradiator, twee dakramen, de warmwaterboiler en een aansluiting voor wasmachine en droger. Dankzij het ruime formaat kunt u alle kanten op met deze zolder. Of u deze nou omtovert tot extra slaapkamer, opbergruimte of kantoorruimte.

De achtertuin
De achtertuin van Ternate 25 bereikt u via de openslaande deuren aan de achterzijde van de woning. Hier treft u direct een betegeld stuk aan, dat zich ideaal leent voor het plaatsen van een tuinset. De tuin is aan de rechterzijde afgeschermd middels een houten schutting en aan de linkerzijde met een hoge, groene heg. Een pad met kiezels leidt naar de achterzijde van de tuin, waar een overkapping toegang biedt tot het schuurtje en de straat. Deze overkapping is ideaal voor het eventueel stallen van de fiets. Het schuurtje biedt voldoende ruimte voor het opbergen van (tuin)gereedschap en overige voorwerpen.

Bent u ook zo enthousiast over deze eigentijdse nieuwbouwwoning?
Ternate 25 is een eigentijdse nieuwbouwwoning en daarmee instapklaar voor de volgende bewoners. Dankzij de vele raampartijen in de woning beschikken alle ruimtes over enorm veel natuurlijk lichtinval, wat een open en rustgevende uitstraling geeft. Verder biedt Ternate 25 diverse inrichtingsmogelijkheden. De maar liefst drie (slaap)kamers kunt u namelijk geheel naar eigen wens indelen en ook de woon-/eetkamer bieden diverse inrichtingsopties. Of u nu behoefte heeft aan meerdere slaapkamers of altijd graag over een extra werkkamer, logeerkamer of opbergruimte had willen beschikken: Ternate 25 biedt voor u de perfecte uitkomst. Extra voordelen en bijzonderheden aan de woning zijn onder andere het energielabel A, de maatwerk keuken en een achtertuin met schuurtje. Daarnaast biedt niet alleen de woning zelf, maar ook de ligging pluspunten. Ternate 25 is namelijk in een rustige straat gelegen op steenworp afstand van het centrum van Barneveld. Bent u net zo enthousiast als wij en wilt u de woning graag met eigen ogen komen bekijken? Neem dan snel contact met ons op om een bezichtiging in te plannen! Bel naar 06-13132689 of plan een bezichtiging in via het Huisportaal/Funda.