Omschrijving

Een fijn thuis. Dat vindt u in deze middenwoning. Het staat in de rustige, kindvriendelijke Arnhemse wijk Rijkerswoerd. Komt u maar eens kijken hoeveel woonplezier hier te vinden is.

De voortuin zorgt voor net wat meer afstand tot voorbijgangers en daarmee krijgt u ook net wat meer privacy. Wel zo prettig. Een voetpad leidt u naar de voordeur. Daarachter komt u binnen in de hal. Hier zijn het toilet – netjes en compleet met fontein, de meterkast, de garderobe, trapopgang én de deur naar de woonkamer.

De woonkamer is een leefruimte, groot genoeg voor een eet- en een zithoek. Ook is hier een (trap)kast, zodat u bepaalde benodigdheden opgeborgen en toch bij de hand heeft. Vanuit de woonkamer kijkt u uit op de rijk aangelegde tuin. Hier is ook de tuindeur, waarmee u het overkapte terras als het ware kan toevoegen aan uw leefruimte.

Aan de andere kant van deze leefruimte is de keuken. Deze is compact, maar door de U-opstelling heeft u veel bergruimte. Nog maar enkele maanden geleden is deze keuken gerenoveerd en klaargemaakt voor nog jaren kook- en werkplezier. Sfeervol detail is de erker, die veel licht binnen laat en waardoor u weids naar buiten kan kijken.

1e verdieping
Boven gekomen vindt u een moderne badkamer met inloopdouche, zwevend toilet en dubbel wastafelmeubel met spiegelkast. Gedeeltelijke vloerverwarming zorgt hier voor extra comfort. Verder vindt u op de verdieping drie slaapkamers. Twee van deze kamers krijgen extra ruimte door een dakkapel en daarmee zijn ze alle drie van een flink formaat.

2e verdieping
De open trap leidt u naar nog een verdieping, met een voorzolder waar de cv-ketel, de mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen geïnstalleerd staan. Ook is hier de wasmachineaansluiting.
Achter de tussenwand wacht u een verrassing: de vierde slaapkamer van het huis, voorzien van een wastafel. De dakkapel op deze zolderverdieping maakt de kamer bijzonder royaal en een rolluik houdt de (eventuele) warmte buiten. Dat mooi meegenomen op een zolderkamer. En kijk eens naar de plafondplaten? Daarachter bevindt zich bergruimte.

Buiten
Geniet u graag van uw tuin? Dat kan hier volop! Er is een grote diversiteit aan groen, waar u vanaf het (glas)overdekte terras op uitkijkt. Of misschien zit u net zo lief op het terras wat verderop in de tuin? Hier vangt u vooral in de middag de zon, maar zit u liever in de schaduw dan is die ook altijd te vinden. De tuin is beschut, met houten schuttingen rondom en een poort naar een pad. Dat is praktisch als u achterom komt, bijvoorbeeld met de fiets – die u stalt in de stenen berging op de achtergrens.

Buurt
Met het trottoir en de parkeerhavens langs de Oudsingel, is de straat ruim opgezet. Hier in de buurt is nog alle ruimte om te spelen. Voor een supermarkt, een winkelcentrum en een basisschool hoeft u niet ver en dat geldt ook voor sportmogelijkheden. Wilt u de wijk verlaten? Dan bent u in een wenk op de doorgaande weg, waar u ook van het openbaar vervoer gebruik kan maken. De A325, A15 en A12 dichtbij brengen u in een wenk naar het centrum van Arnhem, naar Nijmegen of naar elders in het land.

Omgeving
Recreatiemogelijkheden zijn er volop in de directe omgeving. Denk dan bijvoorbeeld aan landschapspark Lingezegen (500 m) met (o.a.) haar vogelwand en de Rijkerswoerdse plassen (1,5 km) waar u zwemmen kan.
?

Wetenswaardigheden
– De woonkamer is voorzien van een marmoleum vloer;
– De keuken en hal zijn voorzien van plavuizen;
– De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van linoleum;
– Alle kozijnen zijn van kunststof met dubbel/triple glas;
– De kamers op de 1e verdieping en de zolderkamer zijn voorzien van rolluiken;
– De erker in de keuken is voorzien van (zonne)screens;
– Er liggen 8 zonnepanelen op het dak;
– De groepenverdeler in de meterkast is begin 2023 vervangen;
– Begin 2023 is de glasvezelverbinding naar binnen gebracht.