Omschrijving

Een zee van ruimte, overgoten met licht, wat een heerlijk hoekhuis is dit. En als u hier woont, kijkt u elke dag uit op het mooie Matenpark. Hier bent u het hele jaar door getuige van de seizoenen. Zelden zie je in een woonwijk zo’n ruim en prachtig uitzicht.

De woning
Komt u de voordeur binnen, dan krijgt u in de hal de eerste indruk van het huis; licht schilderwerk, een eikenhouten vloer, een toilet met modern tegelwerk, zwevend closet en fontein. Ook is in de hal de meterkast en de trap naar de bovenverdiepingen.

Doorgelopen naar de woonkamer zal het u verrassen hoe groot en licht het hier is. Dat komt door de flinke uitbouw mét lichtstraat en glas in de volle breedte. De houten vloer en de gaskachel zorgen voor de warmte in deze leefruimte, zowel in letterlijke als in figuurlijke zin. De grote trapkast zorgt ervoor dat u spullen uit het zicht kan opbergen. En kijkt u eens naar buiten, wat een vrije en groene uitkijk!

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Deze is modern, ingericht in hoekopstelling en voorzien van koelkast, oven/magnetron, vijfpits gasfornuis en vaatwasser.

1e verdieping:
Via de efficiënte overloop bereikt u de drie slaapkamers van mooi formaat. De badkamer is zo ruim dat een dubbel wastafelmeubel, een inloopdouche, een zwevend toilet én een duobad er plaats hebben. De designradiator zorgt voor warmte.

2e verdieping:
Verder naar boven gelopen, komt u uit op de voorzolder, waar de CV-ketel opgesteld staat en waar de wasmachine en de wasdroger aangesloten kunnen worden. Daglicht komt hier via een dak-kantelraam. Het vertrek achter de voorzolder is een volwaardige slaapkamer, voorzien van een dakkapel voor licht en ruimte, maar ook van een dakraam en een zijgevelraam. Knieschotten zorgen voor extra veel bergruimte.

Buiten
Parkeren op eigen oprit voor het huis, dat is wel zo prettig. Zo is de voortuin dan ook ingericht, aangevuld met groen. De achtertuin bereikt u via een van de twee tuindeuren in de uitbouw, via de grote stenen berging in de volle lengte van het huis, of achterom. Deze achtertuin is speels aangelegd en is groot genoeg om op allerlei manieren van buiten te genieten. De tuin loopt vloeiend over in het prachtige park en het groen rondom het terras zorgt voor uw privacy,

Buurt
Vanuit deze plek, heel centraal in woonwijk De Maten, heeft u alles op loopafstand: het uitgebreide winkelcentrum De Eglantier, een gezondheidscentrum, maar ook scholen, sportmogelijkheden en zelfs een kinderboerderij. U hoeft dus eigenlijk de wijk niet uit. Wel? Via de ringwegen bent u zo in het centrum van Apeldoorn, op de A50 of op de A1. Reist u graag met het OV? Dan is de bushalte op 300 meter afstand. Ook treinstation De Maten kan een uitkomst voor u zijn.

Wetenswaardigheden
• De meeste platte delen van het dak zijn voorzien van nieuw bitumen (2021)
• Het buiten-schilderwerk is recent bijgewerkt
• Verwarming en warm water dmv Intergas CV-ketel (2019), keuken voorzien van close-in boiler

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.