Omschrijving

Een fijn appartement met voor- én achtertuin op een mooi plekje in Apeldoorn, dat is met recht uitzicht op veel woonplezier!

Binnen & buiten
De voorkant van deze woning bereikt u via de groene Van Brerostraat, waar ruimte is voor rust, spel en parkeren. Een poort in het appartementencomplex leidt u naar uw besloten voortuin, waar ook de berging is voor bijvoorbeeld uw fiets. Met de ochtendzon op dit plaatsje ziet u zichzelf al zitten met een ontbijtje.

Binnen treft u een fijne woning aan, te beginnen met een entree met garderobe, toilet met fontein en twee vaste kasten. Deze vaste kasten herbergen de Cv-ketel en de groepenkast en houden bergruimte over voor uw spullen. Vanuit deze entree bereikt u een ruime slaapkamer met schuifkast en wasmachineaansluiting. Ook is hier de deur naar de complete badkamer met het comfort van een whirlpool, een nieuwe inloopdouche, een wastafelmeubel en designradiator.

De woonkamer heeft een ruime zithoek. De wanden zijn – net als in het hele huis – voorzien van spachtelputz. Op de vloer ligt een licht lamelparket. Via het grote raam kan de middagzon hier ruim binnen schijnen en mocht het u teveel worden, dan rolt u het elektrische zonnescherm uit. Aan de voorkant van deze open ruimte – voorbij de eethoek – is de keuken in hoekopstelling: compact, modern en met vaatwasser, koelkast, vriezer, keramische kookplaat en afzuigkap van alle gemakken voorzien.

De tweede, tevens grootste slaapkamer grenst aan de woonkamer en is van hieruit met een paar stappen bereikbaar. Het is een prettige ruimte met een groot raam dat uitkijkt op uw achtertuin.

Via de tuindeur in de woonkamer loopt u vrij de achtertuin in, waar vanaf de middag de zon zich laat zien. In een nis, onder een overkapping, direct tegen de woning kijkt u het ‘witte dorp’ uit, de stad in. Dat nodigt uit er op uit te gaan. Het voetpad in de tuin leidt u naar de Prins Willem Alexanderlaan, waarvandaan heel Apeldoorn zo makkelijk bereikbaar is.

Buurt
In de punt van de Jachtlaan en de Prins Willem-Alexanderlaan, waar ooit de zeepfabriek van De Haas & Van Brero stond, ligt het zogenoemde ‘witte dorp’. Dit wijkje werd in de jaren 80 gebouwd en is inmiddels volwassen. Hier vindt u nu volgroeid groen en nog steeds lekker veel rust en speelgelegenheid. Op de fiets bent u snel op de Asselsestraat voor een boodschap of in het centrum om te winkelen of uit te gaan. Wilt u de stad uit? Dan is het station op een prima fietsafstand en de bus kan u er elk half uur brengen. De A1 is met de auto soepel en snel te bereiken. Vanuit deze woonplek vindt u mooie fietsroutes en recreatiemogelijkheden dichtbij.

Wetenswaardigheden
• De meterkast heeft 5 groepen
• De Remeha Cv-ketel is van 2012
• De muren in de hele woning zijn voorzien van spachtelputz
• Op warme dagen houdt het elektrisch zonnescherm uw woning koel

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.