Omschrijving

Licht, ruimte en comfort, in deze twee-onder-een-kap woning (2018) heeft u er heel veel van! Het huis is bijzonder compleet, zo goed als nieuw en het staat op een riant kavel. In de wijk Groot Zonnehoeve, aan de oostkant van Apeldoorn, is het bovendien prachtig wonen.

De woning
Binnengekomen in de hal loopt u direct voorbij de meterkast langs de deur van de toiletruimte. Deze is ingericht met een zwevend toilet en een fontein van een modern design. Naast de trapopgang is een ruime trapkast ingericht.

Vanuit de hal stapt u een zee van licht binnen. Deze woonkamer is één geheel met de keuken en het heeft opvallend veel ramen. De klassieke en toch strakke raamkozijnen, de grote erker en de openslaande deuren geven deze riante leefruimte een heel eigen karakter. De vloerverwarming is weldadig comfortabel, waardoor u zich ook op kousenvoeten lekker thuis kunt voelen.

De witte, hoogglans keuken mag zeker gezien worden in deze open ruimte. Deze is van de moderne gemakken voorzien, zoals een keramische kookplaat, koelkast, vriezer, combimagnetron en vaatwasser. Door haar lengte heeft de keuken veel werk- en opbergruimte. En wat een praktisch gemak is de aangrenzende bijkeuken! Er is een werkblad, allerlei kastruimte en hier kunnen wasmachine en –droger staan. Met de achterdeur in dit vertrek is dit een veelgebruikte ruimte.

1e verdieping
Ook op de bovenverdieping zijn bijzonder veel ramen. Dat geeft lekker veel licht waar je het minder verwacht. Denk daarbij aan de overloop en de badkamer, maar ook op twee van de drie grote slaapkamers, waar het licht van twee kanten binnenkomt. De luxe badkamer heeft een duobad, een dubbele wastafelmeubel met spiegel- en wandkast, een zwevend toilet en een inloop(stort)douche. Ook hier maakt vloerverwarming de ruimte extra behaaglijk.

2e verdieping
De voorzolder krijgt licht van de dakkapel. Op deze verdieping zijn nog eens twee volwaardige kamers; één met twee dakramen en één met gevelraam en dakraam

Buiten
Het perceel is ruim, met een voortuin, een brede zijtuin en een goed formaat achtertuin. De tuin ligt op het oosten, zuiden en westen. Zo is er bij mooi weer altijd een zonnig plekje op het terras te vinden. Met laurierstruiken en klimop is de basis geplant voor een wintergroene omheining. Op de erfscheidingen met de zij- en achterburen staat een solide houten schutting die is verankerd met betonpalen. Tegen de achtergrens aan staat een houten berging met een veranda. Haaks in de achtertuin is een grote oprit aangelegd waar zeker twee auto’s op eigen terrein geparkeerd kunnen staan.

Buurt
De nieuwe wijk Groot Zonnehoeve is ruim en groen opgezet. Een mengeling van klassieke en moderne bouwstijlen, donkere en lichte kleuren, vrijstaande- en twee-onder-een kap woningen, wisselen elkaar af. Centraal voor de hele wijk ligt een park. Twee winkelcentra in de buurt zorgen ervoor dat u alle boodschappen dichtbij kunt vinden. Wilt u meer reuring? Dan fietst u in een kwartiertje naar het centrum van Apeldoorn. U kunt ook naar het treinstation Apeldoorn De Maten lopen. Van daaruit vindt u aansluiting naar het hele land. En het kan nog sneller, want direct met de auto vanaf de oprit rijdt u in een oogwenk de A50 op.

Wetenswaardigheden
• Bouwjaar 2018
• De meterkast heeft 10 groepen
• CV combiketel (Vaillant)
• Warmtepomp (Vaillant)
• Op de begane grond ligt een pvc vloer met lichte houtprint
• Vloerverwarming op de begane grond
• Rookkanaal is aanwezig

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.