Omschrijving

Deze twee-onder-een-kapwoning heeft door de jaren heen alleen maar méér karakter gekregen! In dit huis aan deze prachtige weg in een groene, geschiedenisrijke omgeving voelt u zich vast en zeker direct thuis. Ruim zicht vanuit de voorkant van het huis en vanuit de keuken maakt uw rijkdom helemaal compleet. Maar er is méér:

De woning
Hier vindt u dat waar u op hoopt in een typische jaren dertig woning: een granieten vloer in de hal, in het toilet en in de keuken. Paneeldeuren, een klassiek houten trap en een flinke kelder op stahoogte zijn er inderdaad ook. Het schilderwerk heeft de lichte kleurstellingen van nu en ook de moderne gemakken zijn aanwezig. Dat zal uw eerste indruk zijn bij binnenkomst in dit huis. Dus lopen we verder.

De woonkamer en suite is stijlvol voorzien van twee erkers. Dat maakt de ruimte speels en geeft zonlicht volop de gelegenheid binnen te vallen. De en suite deuren met glas in loodramen zijn werkelijk een plaatje. Ze maken van de sfeervolle woonkamer één, dan wel twee leefruimtes – al naar gelang de wens van het moment. Het lichte parket met visgraatmotief en bies is van voor naar achter doorgelegd in deze ruimte. De twee schouwen, waarvan één met gashaard, maken de ambiance compleet.

In de achterbouw van het huis vindt u de keuken. De klassieke granieten vloer is gecombineerd met een moderne Italiaanse keuken. Daarin is alle hedendaagse apparatuur ingebouwd. Zo is er een vijfpits gasfornuis, een koelkast, een vriezer en een combimagnetron. Het raamkozijn bij het aanrecht geeft u een blik in de gezellige achtertuin. In deze keuken is ook de deur naar de bijkeuken, waar de Nefit combiketel is gemonteerd en de wasmachine kan worden aangesloten. Ook is hier de doorloop via achterdeur naar buiten.

1e verdieping
Een (origineel) raam zorgt voor prettige lichtval op de trap waarna u uitkomt op de overloop. Hier zijn twee sfeervolle kamers, waarvan er één momenteel wordt gebruikt als werkruimte. Deze kamer heeft een deur naar het dakterras boven de keuken.

De badkamer is bijzonder uitgebreid ingericht, met een losstaand whirlpool bad, een wastafel, een toilet, een bidet en een inloopdouche, betegeld met rode mozaïek tegels. Samen met de houten vloer geven ze kleur aan het geheel. In deze warme ruimte kunt u de dag heerlijk beginnen dan wel eindigen.

2e verdieping
Via een vaste trap vanaf de overloop bereikt u de zolder. Hier – onder de schuine wanden van het dak – is een mooie open ruimte voor vrije invulling. Onder de nok is een bed gebouwd; een bijzonder slaapplekje die u bereikt via een vaste trap. Elke trede van deze trap heeft bergruimte. Op de hele zolder ligt een lichtgekleurde laminaatvloer. Twee dakramen voorzien deze verdieping van daglicht en de temperatuur kan zo nodig worden geregeld door de airconditioning.

Buiten
De ventweg voor het huis wordt voornamelijk gebruikt door bestemmingsverkeer. Samen met de berm en uw voortuin geeft dit u veel rust en privacy. De oprit is lang genoeg voor het parkeren van twee auto’s en achter het huis is een diepe, beschutte tuin waar op een mooie zomerdag de zon de hele dag op het terras schijnt. De tuin is ingericht klinkers, afgewisseld met betontegels en met veel groen. De vuilcontainers zijn creatief weggewerkt in een steigerhouten berghok.

In de flinke stenen garage met pannen dak en dubbele deuren is alle ruimte voor hobby en/of stalling. De vliering zorgt voor extra bergruimte. Deze garage is onlangs uitgebreid met een achterbouw, helemaal in dezelfde stijl. De aanbouw is volledig geïsoleerd, voorzien van een eigen toegangsdeur en twee Velux dakramen. Deze onverwachte ruimte, nu in gebruik als atelier, mag met recht een verrassing worden genoemd!
?

Buurt
Niet voor niets is Sprengenbos een gewilde buurt om in te wonen. Het heeft een netwerk van karakteristieke straten met veel groen. De Schuttersweg is daar een mooi voorbeeld van. U woont hier op een steenworp afstand van de Jachtlaan, die u soepel naar elders leidt. Het centrum met alle bijbehorende (uitgaans)mogelijkheden zijn op slechts enkele fietsminuten afstand bereikbaar. Ook woont u hier heel centraal bij scholen, sportvelden en recreatiefaciliteiten.

Wetenswaardigheden
• De meterkast in huis heeft 9 groepen.
• De meterkast in de garage heeft 4 groepen.
• In 2014 is het atelier bijgebouwd.
• In 2013 is het huis aan de buitenkant helemaal geschilderd, daarna jaarlijks bijgehouden.
• De CV-combiketel is in 2018 geïnstalleerd.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.