Omschrijving

Lekker veel licht en ruimte in en rond deze tussenwoning, dat voelt gewoon goed. En via de grote ramen van het huis komt zonlicht al vroeg uw dag binnen. In een fijne woning als deze, vindt ieder voor zich de ruimte én is er volop ruimte voor iedereen samen.

De woning
Via de voortuin, het voorportaal en de tussendeur staat u in de hal, waar de trap naar boven wacht, de toiletruimte is, de trapkast (met meterkast) en de deur naar de woon- c.q. eetkamer en keuken. In deze ruime leefruimte zijn de wanden licht afgewerkt en er ligt een fraaie PVC-vloer. De open keuken staat in een hoek opgesteld en heeft een keukenblok, aangevuld met apparatuur: koelkast, afzuigkap, close-in boiler, en een vijfpits gasfornuis met oven.

Zowel aan de kant van de eethoek als aan de kant van de keuken is een buitendeur naar de achtertuin. Grote raampartijen op het zuidoosten zorgen voor rijke lichtval vanuit deze achtergevel. In de middag komt de zon van de andere kant de kamer in, waar een groot raam het licht binnen laat. Wordt het licht u teveel, dan laat u het elektrische zonnescherm zakken.

1e verdieping
De eerste verdieping is efficiënt ingericht. De overloop telt niet alleen de deuren naar de drie royale slaapkamers en de badkamer, maar ook naar twee praktische vaste kasten. Een van de slaapkamers is voorzien van een ruime vaste garderobekast met schuifdeuren. Ook op deze bovenverdieping geeft het vrije zicht naar buiten u een ruimtelijk gevoel.
De badkamer is modern van kleur en materialen en werd met veel zorg ingericht. Deze heeft een inloopdouche, een grote wastafel en een toilet. Alle sanitair is van een eigentijds, in het oog springend design.

2e verdieping
De zolder van dit huis bereikt u via een vaste trap. Daar is de voorzolder netjes afgetimmerd en vindt u de CV-combiketel die voor het warme water zorgt. Deze ketel is weggewerkt in een inloopkast die veel extra bergruimte biedt. Hier is ook aansluiting mogelijk voor de wasmachine en de -droger. De vierde slaapkamer – die ook op deze verdieping is afgetimmerd – is ruim, heeft een Velux dakraam en een echt zolderkamerkarakter.

Buiten
De voortuin geeft u een gevoel van privacy in uw huis. Het is prettig dat auto’s direct om de hoek van het huizenblok kunnen worden geparkeerd op een daarvoor bestemd plein. De wandeling er naartoe is niet noemenswaardig maar zo hebben u, uw buren en uw bezoekers wel altijd parkeerruimte genoeg, zonder dat uw uitzicht vanuit huis wordt belemmerd door geparkeerde auto’s.

De achtertuin is ruim betegeld, zodat u keuze heeft waar u buiten zitten wilt. Ook is er nog ruimte voor groen. Een afwisseling van metselwerk, schuttingen en een volgroeide heg zorgen voor erfafscheiding en privacy. Op de achtergrens staat een stenen berging met plat dak. Deze heeft dubbele deuren naar het achterpad toe. Daarmee is de draaicirkel ook met (bijvoorbeeld) uw motorfiets prima te maken!

Buurt
In de ‘Sprenkelaar’ is het aangenaam wonen. Deze jaren zeventig wijk is ruim opgezet, ingericht op autogebruik én spelende kinderen en de straten zijn overal voorzien van trottoirs. Op steenworp afstand van dit huis ligt een kinderboerderij met speelveld, waar het heerlijk toeven is voor kinderen en (groot)ouders.

Met drie winkelcentra in de buurt zijn alle boodschappen altijd dichtbij te vinden. Ook onderwijs, sport en recreatie is ruimschoots in de buurt aanwezig. Van hieruit zijn de ringwegen goed bereikbaar en daarmee eigenlijk elke bestemming in en buiten Apeldoorn. Uitgaan of winkelen in het centrum van Apeldoorn doet u op 15 minuten fietsen van huis.

Wetenswaardigheden
– Bouwjaar 1971
– Dit huis is geheel voorzien van dubbel glas en spouwmuurisolatie.
– De badkamer dateert van 2017

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.