Omschrijving

Een slim ingedeeld appartement om optimaal woonplezier van te hebben! U vindt het op de eerste verdieping van een kleinschalige galerijflat in het diverse en gezellige Apeldoorn-Zuid.

Achter de voordeur stapt u de hal in, waar ruimte is als garderobe, waar de meterkast is weggewerkt en waar meerdere deuren van verschillende vertrekken op uitkomen. Deze hal is afgewerkt met wit schilder- en stucwerk en een lichte laminaatvloer: Welkom!

De keuken ziet u direct aan uw linker hand. Deze is opgesteld in een hoek, waarmee de ruimte efficiënt wordt gebruikt. Met een vier-pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron, inbouw-koelkast, (mini-)vaatwasser en designradiator is deze moderne keuken van alle gemakken voorzien. Denkt u hier praktische bergruimte te missen? Een ruime vaste kast met dubbele deuren zorgt daarvoor.

Teruggekomen in de hal, ziet u daar het toilet in moderne, warme kleurstelling en met een zevend toilet. Tegenover het toilet is de deur naar een ruime slaapkamer met lekker veel lichtinval. In de hal resten nu nog twee deuren. Naast die van het toilet is de deur naar de tweede slaapkamer. Deze kamer heeft een vaste kast, een deur naar de badkamer en aansluitingen voor de wasmachine en de -droger. Dit alles maakt van deze kamer een multifunctionele ruimte.

De laatste deur in de hal is de deur naar de eetkamer en die staat in open verbinding met de woonkamer. Samen maken deze vertrekken een speels in te richten leefruimte, waarin u een fijne, huiselijke gezelligheid kan creëren. De schouw met gelhaard in de woonkamer draagt daar alvast aan bij.

Buiten
En óf u in dit appartement kan genieten van buiten! Zowel in de multifunctionele slaapkamer als in de eetkamer is een deur naar het balkon. Alle gelegenheid dus om frisse lucht binnen te laten waaien, maar ook om buiten te genieten van mooi weer.

Buurt
Apeldoorn-Zuid heeft een mooie sociale samenhang en veel voorzieningen en scholen in de buurt. Op deze plek woont u heel centraal. Wilt u bijvoorbeeld naar het (uitgaans)centrum van Apeldoorn? Dan is dat nog geen 10 minuten fietsen. Reist u met de trein, dan is het centraal station maar een paar minuten van u vandaan. Wilt u met de auto de stad uit? Dan rijdt u eenvoudig via de Kayersdijk naar de A1 en/of de A50 alle kanten uit.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.