Omschrijving

Achter deze bescheiden gevel schuilt een verrassend sfeervolle tussenwoning. Het staat in een rustige straat, dichtbij het stadscentrum en aan de rand van de fijne wijk Zevenhuizen. Dat belooft alvast veel woonplezier!

De woning
Achter de voordeur vindt u een nis die gebruikt wordt als garderobe. Hier is ook de meterkast. Loopt u verder, dan loopt u het toilet voorbij. Deze is netjes en in oorspronkelijke stijl. Na de trapopgang stapt u de leefruimte binnen waar alle ruimte is voor een zit- en een eethoek met een open verbinding tot de keuken. In de praktische trapkast in de hoek kunt u spullen in de buurt en uit het zicht houden.

1e verdieping:
Met kasten boven het trapgat en een wasmachine-aansluiting in de vaste kast, wordt de overloop optimaal gebruikt. Ook de cv-ketel staat hier in de vaste kast opgesteld. In de badkamer is alles wat u nodig hebt: douche, toilet, wastafel en designradiator, het geheel in moderne kleuren.

De drie slaapkamers zijn verschillend van formaat en hebben elk sfeervolle kenmerken. Denk dan bijvoorbeeld aan een schuine wand, een dakkapel of een dakraam. De ruimtes zijn groot genoeg om een volwaardige slaapkamer te zijn en in elke kamer is extra bergruimte, afgetimmerd achter de knieschotten.

Vanuit het plafond op de overloop kunt u een vlizotrap naar beneden laten komen. Deze trap leidt naar een vliering, waarvandaan de mechanische ventilatie is geregeld en waar u nog meer bergruimte heeft.

Buiten
De tuin bereikt u via de buitendeur in de woonkamer of via het pad achterom. Deze tuin is ingericht voor veel gezelligheid in de buitenlucht. Direct aan het huis staat een grote pergola, die met zonnedoeken beschutting kunnen geven aan het terras. Ook achter in de tuin is gezelligheid gecreëerd. Onder de overkapping van hout en riet lijkt het wel altijd vakantie. De tuin is omsloten door schuttingen en een vaste kast en een stenen berging zorgen ervoor dat uw spullen en uw fiets(en) een plekje hebben. Heeft u soms behoefte aan meer ruimte en groen? Het prachtige Mheenpark ligt op steenworp afstand.

Buurt
Hier in de rustige Perenlaan woont u net achter de oud-Apeldoornse straten, op de grens van de wijk Zevenhuizen. Dat betekent dat u het stadscentrum dichtbij heeft, met winkelstraten, horeca en uitgaansgelegenheden, maar ook dat u zo bij winkelcentrum De Mheen bent voor de dagelijkse boodschappen. Het is maar welke kant u op fietst, u bent er zo.

Wetenswaardigheden
• Het hele huis is voorzien van dubbel glas
• Zowel beneden als boven ligt overal een laminaatvloer
• In 2021 is de hele buitenkant geschilderd
• Zowel op de begane grond als op de bovenverdieping liggen laminaatvloeren

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.