Omschrijving

Comfortabel, veel leefruimte, rust om de deur en tegelijk levendigheid en voorzieningen dichtbij, dat is Parsivalstraat 6 samengevat. Deze tussenwoning is jong en in de basis dik voor elkaar, met alle gelegenheid om er uw eigen sfeer aan te geven. De buurt? Die heeft al een eigen geschiedenis en karakter, dat biedt zo z’n voordelen. Kom maar eens kijken.

De woning
In de hal loopt u eerst voorbij de meterkast, langs het toilet, die betegeld is in lichte kleuren en voorzien van een zwevend closet en een fontein. Achter de wand is een bergkast, waar ook het ventilatiesysteem is geïnstalleerd. In de hal is ook de trapopgang naar de beide bovenverdiepingen.

De leefruimte is een open geheel, met een nette en complete keuken waarvandaan u uitkijkt op het groen aan de voorkant van het huis. Het woongedeelte is met grote ramen gericht op de besloten tuin. Strategisch in het midden van de ruimte is een vaste kast, waarmee u spullen en voorraad altijd bij de hand heeft. Hier kunt u zit- en eethoek inrichten voor veel huiselijke gezelligheid.

1e verdieping:
Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers van verschillend formaat, elk met eigen charme. De slaapkamer aan de voorkant is de grootste. Hier is alle ruimte voor uw garderobe of een andere invulling. Drie flinke ramen zorgen voor prettige lichtval. Ook de grootste kamer aan de achterkant is royaal, terwijl de kleinste kamer is nog steeds groot genoeg is om een volwaardige slaapkamer te zijn. Op deze verdieping is ook de badkamer: netjes en compleet, met een dubbele wastafel, een radiator, een toilet en een douche.

2e verdieping
Op de zolder zijn maar liefst twee kamers netjes afgewerkt, waarmee dit huis vijf (!) slaapkamers heeft. Netjes weggewerkt achter de derde deur op deze verdieping vindt u een bergzolder, waar ook de wasmachine-aansluiting is geïnstalleerd.

Buiten
Vanuit de woonkamer stapt u via de tuindeur naar buiten, de tuin in. Deze biedt met haar terras alles wat u nodig heeft om van buiten te kunnen genieten en staat open voor verdere invulling naar uw eigen wensen. De schuttingen rondom zorgen voor privacy en in de stenen berging op de achtergrens is plaats voor uw fietsen en tuingereedschap. Via de poort op de achtergrens heeft u toegang tot het gemeenschappelijke pad dat tussen twee huizenblokken ligt.

Buurt
Uw huis ligt aan een voetpad, met aan de andere kant van het groen een huizenblok. Dat is lekker rustig en toch levendig. Uw auto kan om de hoek geparkeerd staan, want daarvoor is alle ruimte. Kinderen vinden in deze wijk veel speelmogelijkheden en scholen, winkels, gezondheidscentra en sport- en recreatiemogelijkheden zijn nooit ver weg. Wilt u de wijk uit? Dan bent u heel snel op de ringweg en daarvandaan overal in Apeldoorn, in de regio of op de snelwegen.

Wetenswaardigheden
• Stadsverwarming voorziet de woning van warm water
• Vloerverwarming voorziet de woning van warmte

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.