Omschrijving

De basis van deze ruime hoekwoning is dik voor elkaar, welke look & feel u eraan geeft, dat is aan u. Dan is dit ook nog eens een jong huis, en dat betekent veel comfort en voorlopig weinig onderhoud. Is dat even een goed uitgangspunt!

De woning
Binnengekomen via de voordeur, loopt u eerst voorbij de meterkast, langs de toiletruimte. Deze is betegeld in lichte kleuren en voorzien van een zwevend toilet en een fontein. Achter de wand is het ventilatiesysteem geïnstalleerd en hier is ruimte over om te gebruiken als bergkast. In de hal is ook de trapopgang naar beide verdiepingen.

De leefruimte is een open geheel; de nette en complete keuken kijkt uit op het groen aan de voorkant en het woongedeelte is door de grote ramen gericht op de besloten tuin. Extra licht komt binnen via de 2 zijramen. Strategisch in het midden is de vaste kast, waarmee u spullen en voorraad altijd bij de hand heeft. Er is alle ruimte voor een zithoek, een eettafel en huiselijke gezelligheid. De vloerverwarming maakt het hier nog eens extra comfortabel.

1e verdieping:
De bovenverdieping is optimaal ingericht met drie slaapkamers van verschillend formaat. Elke kamer heeft haar eigen charme. De slaapkamer aan de voorkant is de grootste. Bovendien is hier alle ruimte voor uw garderobe of een andere invulling. Deze kamer is licht door de drie flinke ramen. Ook de grootste kamer aan de achterkant is royaal en de kleinste kamer is nog steeds groot genoeg om een volwaardige slaapkamer te zijn. De vierde deur op de overloop is de deur naar de badkamer. Deze is netjes en compleet, met een dubbele wastafel, een radiator, een toilet en een douche.

2e verdieping
De zolder is een aangename verrassing. Hier zijn twee kamers netjes afgewerkt; slaapkamer nummer vier en vijf! Achter de derde deur op deze verdieping vindt u een bergzolder, waar ook de wasmachine-aansluiting is geïnstalleerd.

Buiten
Vanuit de woonkamer stapt u door de tuindeur de tuin in. Deze is eenvoudig ingericht, maar biedt met haar terras en gazon alles wat u nodig heeft om van buiten te kunnen genieten. De schuttingen rondom zorgen voor de privacy, waarvan de schutting aan de straatkant het hele jaar door groen begroeid is. In de stenen berging op de achtergrens is plaats voor uw fietsen en tuingereedschap. De poort geeft u toegang tot het gemeenschappelijke pad dat tussen de twee huizenblokken ligt.

Buurt
Uw huis ligt aan een voetpad, met aan de andere kant van het groen een huizenblok. Dat is lekker rustig en toch levendig. Uw auto kan om de hoek geparkeerd staan, want daarvoor is alle ruimte. Kinderen vinden in deze wijk veel speelmogelijkheden en scholen, winkels, gezondheidscentra en sport- en recreatiemogelijkheden zijn nooit ver weg. Wilt u de wijk uit? Dan bent u heel snel op de ringweg en daarvandaan overal in Apeldoorn, in de regio of op de snelwegen.

Wetenswaardigheden
• Stadsverwarming voorziet de woning van warm water

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.