Omschrijving

Deze vrijstaande degelijke woning is gebouwd in de begin jaren twintig en in de midden jaren ’80 compleet vernieuwd, nieuwe muur, dak, kozijnen, isolatie enz. De woning is gelegen in het kleinste straatje van Apeldoorn. Heel rustig in een doodlopend straatje, op loopafstand van het centrum en het trein- en busstation met veel groen en een speelveldje rondom. Het huis is ruim, de kavel biedt veel groen, bomen en privacy en er zijn veel mogelijkheden. De dubbele stenen garage met grote zolder en diverse werkkamers op de begane grond zijn uitermate geschikt om te verbouwen, te slapen op de begane grond of een kantoor/praktijk aan huis te realiseren.

Bouwjaar 1900 en 1985, woonoppervlak 207 m2 (waarvan het woonoppervlak 115 m2 en de inpandige ruimtes 92 m2), inhoud 654 m3, grondoppervlak 446 m2. Verwarming en warm water middels een cv combi ketel (huur).
Isolatie: dak-, muur, dubbel glas en deels vloerisolatie, energielabel C.

Indeling:

Ruime zij-entree, de entree is hier zo ruim dat de mogelijkheid ook bestaat om hier een werk-/slaapkamer te realiseren, doorloop rondom naar de woonkeuken, de living of naar de verdieping. De kelder is een droge provisieruimte.
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen, over de volle breedte van de woning, heeft grote ramen met zicht op de zij-tuin. De grote woonkeuken met een praktische indeling met eiken houten kastjes en diverse apparatuur. Het grote raam in de keuken geeft een mooie lichtinval, zicht op het terras en de tuin.
Doorloop naar de tussenhal met het toilet met fontein en een complete badkamer met een douche, ligbad, wastafel, designradiator en aansluiting voor de wasapparatuur. 2 Nog te moderniseren werkkamers en de inpandige dubbele garage met grote bevloerde bergzolder.

1e verdieping:

Overloop, 3 slaapkamers, waarvan allen met een dakkapel en bergruimte achter de knieschotten.

2e verdieping:

Vlizotrap naar de bevloerde bergzolder.

Tuin:
Deze is heel vrij gelegen, heeft maximale privacy en een goede zonligging.