Omschrijving

Wonen aan een speelveldje, wat zal dat ontspannen zijn! Dit hoekhuis ligt tussen voetpaden in het groen en heeft een ruime tuin. Kiest u voor dit huis, dan kiest u voor knus en compleet woonplezier op een mooie plek in Apeldoorn.

De woning
Achter de voordeur, in de hal is een compacte entree met links de deur naar het toilet. Deze is nog helemaal in de stijl van het huis zoals het in 1981 is gebouwd. De entree heeft verder genoeg ruimte voor een garderobe en leidt u naar de centrale leefruimte van het huis.

Hier is een moderne leefkeuken in hoekopstelling, compleet met vijfpits gasfornuis, oven, koelkast, vriezer, magnetron, vaatwasser en designradiator en alle ruimte voor gezamenlijke gezelligheid aan tafel. Achterin de leefruimte is de zithoek met glas (en dus licht!) over de volle breedte van de woning. Van hieruit heeft u zicht op uw eigen tuin.

Een trap leidt u naar de bovenverdieping, waar een deur zowel de warmte als het geluid beneden houdt.

1e verdieping
De trap komt uit op de overloop. Als u dat zou willen, kan een kunststof lichtkoepel eenvoudig weer worden vrijgemaakt om hier het daglicht binnen te laten. Rechts van u, aan de achterkant van het huis, is een royale slaapkamer met een gedeeltelijk schuine wand met daarin twee Velux dakramen. Samen geven ze een fijne sfeer aan deze kamer, met prettige lichtinval en altijd nét iets meer privacy dan bij gewone ramen. Achter de wand, onder de dakramen is een grote bergruimte verborgen.

Aan de voorkant van het huis is een kleine slaapkamer met balkon en uitzicht op het speelveld. De badkamer die ernaast ligt is nog de originele, met een open douche, radiator en toilet. Ook heeft u hier een aansluiting voor de wasmachine.

Buiten
Omringd door enkel voetpaden is het heerlijk wonen. Met uw eigen voortuin en zij-opgang heeft u in meerdere opzichten ruimte voor uzelf. In de achtertuin zit u beschut terwijl u (door de ligging op het zuidwesten) een groot deel van de dag de zon vangt. Zoekt u meer bewegingsvrijheid, dan is er het grasveld tegenover uw huis dat deels is ingericht met speeltoestellen.

Buurt
Matenhorst is een typische jaren tachtig wijk waar inmiddels zoveel geschiedenis is, dat verschillende generaties er zijn opgegroeid en er samen leven. Dat geeft een betrokken karakter aan de buurt. Het is hier bijzonder autoluw, terwijl de uitvalswegen toch makkelijk bereikbaar zijn en u razendsnel de A50 of de A1 oprijdt. Scholen, sportaccommodaties en winkels zijn op fietsafstand en het centrum van Apeldoorn is ook makkelijk bereikbaar. U woont hier zelfs centraal tussen twee treinstations. Dit is een prachtige plek om als ‘thuishonk’ te hebben.

Wetenswaardigheden
• De voorkant van het huis geschilderd in 2019
• De achtergevel is voorzien van kunststof kozijnen en deur, isolatieglas
• Het dak van de schuur is in 2019 vervangen
• De meterkast vindt u in een kast aan de buiten(voor)kant
• De CV-combiketel is gemonteerd in een vaste kast op de overloop

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.