Omschrijving

Ronduit een heerlijke woning is dit, met maar liefst vijf (slaap)kamers. Het hele huis is licht en strak afgewerkt en alles is zo goed als nieuw. Deze comfortabele middenwoning staat in een volgroeide buurt die veel te bieden heeft. En dat terwijl u vanaf deze plek ook zó de stad of het land in rijdt.

De woning
Via de voordeur komt u binnen in een lichte hal. Hier is de meterkast, met daarachter de toiletruimte. Hier binnen herbergt een vaste kast de mechanische ventilatie-installatie en er is nog kastruimte over. In de ruimte zelf hangen een zwevend closet en een fontein. De ruimte is betegeld in moderne kleuren.

Loopt u verder door de hal, dan passeert u de trap naar boven en komt u aan in de lichte leefruimte van het huis. Hier ligt een pvc-vloer met de warme uitstraling van houtkleur en -nerf. De vloerverwarming die eronder ligt, maakt het huiselijk comfortabel. Vanuit de zithoek kijkt u uit op de tuin en er kan een flinke eettafel strategisch dicht bij de keuken staan. Een vaste kast in de hoek van de woonkamer is er voor alles wat handig is om bij de hand te hebben.

Met haar greeploze kasten, het grijze composiet werkblad en de design afzuigkap is de witte keuken werkelijk een plaatje. De vriezer, de koelkast, de combi-oven, de inductiekookplaat en de vaatwasser zorgen voor modern keukengemak. En werkt u aan het aanrecht, dan heeft u zicht op het buitenleven in de straat.

1e verdieping:
Boven, op de overloop komen vier deuren uit. Drie daarvan zijn deuren naar slaapkamers, allemaal verschillend van formaat. De kleinste kamer is een knusse, zeker groot genoeg om een volwaardige te zijn. Daarnaast is een ruime slaapkamer, waar door de twee ramen veel licht binnenvalt. De grootste kamer heeft een tussenwand die flink wat kastruimte uit het zicht houdt. De vierde deur op de overloop is die naar de badkamer. Met een dubbele wastafel, een radiator, zwevend toilet en inloopdouche is deze badkamer helemaal compleet.

2e verdieping
De zolder is netjes afgewerkt, met een voorzolder, twee mooie kamers met dakraam en een afsluitbaar washok met dakraam; een verrassende verdieping!

Buiten
De grote glazen deur in de woonkamer leidt u naar de tuin. Hier is plek voor buitenmomenten voor het hele gezin. Een afwisseling van tegels en begroeiing maken die mogelijk en de schuttingen rondom de tuin zorgen voor uw privacy. In de stenen berging op de achtergrens is bergruimte voor fietsen en tuingereedschap. Van daaruit kunt u door de poort naar het pad dat erachter ligt.

Buurt
Een nieuwbouwblok in een bestaande wijk, dat heeft zo z’n voordelen. U woont in het comfort van een nieuw huis met voorlopig nauwelijks onderhoud, terwijl de wijk volgroeid is en al z’n eigen karakter heeft. In de straat is het rustig en in de buurt er is genoeg ruimte om te spelen. Het gloednieuwe winkelcentrum op loopafstand is er voor de dagelijkse boodschappen en ook gezondheidscentra, scholen, recreatiemogelijkheden en verenigingsleven zijn dichtbij. Toch bent u ook heel snel op de op de ringweg, waarvandaan u overal snel heen kunt rijden.

Wetenswaardigheden
• Stadsverwarming voorziet de woning van warm water
• Onder de PVC-vloer op de begane grond ligt vloerverwarming
• De eerste verdieping en de zolder zijn voorzien van doorgelegde laminaatvloer

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.