Omschrijving

Deze jonge tussenwoning in Zevenhuizen is helemaal klaar voor nieuwe bewoners. Het is hier slechts een kwestie van aankleden en verhuizen. Tenzij u specifieke wensen heeft om het hier nog verder naar uw zin te maken natuurlijk. Dat is helemaal aan u.

De woning
Achter de voordeur komt u binnen in de hal. Hier is het toilet, betegeld in lichte kleuren en compleet ingericht met een zwevend toilet en een fontein. Achter de wand is het ventilatiesysteem, waar plek over is om als kast te gebruiken. In de hal is ook de meterkast te vinden en de trap naar de verdiepingen.

Aangekomen in de woonkamer loopt u eerst voorbij een grote vaste kast, want bergruimte heeft u nooit te veel. De rest van de ruimte is open voor inrichting naar uw keuze, met genoeg mogelijkheden voor een eet- en een zithoek. De grote raampartij in de achtergevel laat veel zonlicht binnen en de vloerverwarming zorgt voor extra comfort. De open keuken aan de voorkant van het huis is modern en voorzien van alle gemakken om lekker in aan de slag te gaan.

1e verdieping:
Boven wachten drie slaapkamers u op. De grootste heeft een scheidingswand, waarmee u de luxe van een walk-in-closet kunt creëren. De twee andere kamers zijn dan wel kleiner, maar zeker groot genoeg om te gebruiken als volwaardige slaapkamers. Centraal op deze verdieping ligt de moderne badkamer, die met een dubbele wastafel, een radiator, een toilet en een douche alles biedt wat u nodig heeft voor dagelijks (gezins)gebruik.

2e verdieping
Op de zolder zijn kamer vier en vijf(!), te gebruiken als werkkamers, hobbyruimtes of slaapkamers, het kan allemaal. Bovendien kunt u in deze kamers bergruimte creëren achter knieschotten. Voor de wasmachine en de droger is een aparte ruimte afgetimmerd, die staan u dus nergens anders in de weg.

Buiten
Voor de toekomst heeft u misschien andere plannen voor de tuin, maar voorlopig kunt u genieten van buiten zijn: De zon voelen op het terras, met blote voeten in het gras, zo’n tuin maakt het huis compleet. In de stenen berging op de achtergrens is plaats voor uw fietsen en (tuin)gereedschap. Via de tuinpoort loopt u naar het achtergelegen voet/fietspad dat tussen twee huizenblokken ligt.

Buurt
Terwijl u binnenshuis geniet van de voordelen van een nieuwbouwhuis, heeft u buiten profijt van een jaren zeventig woonwijk. De directe omgeving is verkeersarm en ruim opgezet, met overal ruimte om te spelen. Net daarbuiten, maar nog steeds op loopafstand vindt u het gloednieuwe winkelcentrum, scholen, gezondheidscentra, recreatie- en sportmogelijkheden. Alles is dus dichtbij te vinden, maar wilt u verder weg, dan bent u via de ring pijlsnel onderweg.

Wetenswaardigheden
• Stadsverwarming voorziet de woning van warm water

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.