Omschrijving

De basis van deze ruime hoekwoning is dik voor elkaar, welke look & feel u eraan geeft, dat is aan u. Dan is dit ook nog eens een jong huis, en dat betekent veel comfort en voorlopig weinig onderhoud. Is dat even een goed uitgangspunt!

De woning
Binnengekomen via de voordeur, loopt u eerst voorbij de meterkast, langs de toiletruimte. Deze is betegeld in lichte kleuren en voorzien van een zwevend toilet en een fontein. Achter de wand is het ventilatiesysteem geïnstalleerd en hier is ruimte over om te gebruiken als bergkast. In de hal is ook de trapopgang naar beide verdiepingen.

De leefruimte is een open geheel; de nette en complete keuken kijkt uit op de straat aan de voorkant en het woongedeelte is door de grote ramen gericht op de besloten tuin. Strategisch in het midden is de vaste kast, waarmee u spullen en voorraad altijd bij de hand heeft. In deze ruimte komt de zon binnen vanuit het zuidoosten en dat geeft aangenaam veel licht. Er is alle ruimte voor een zithoek, een eettafel en huiselijke gezelligheid. De vloerverwarming maakt het hier nog eens extra comfortabel.

1e verdieping:
De bovenverdieping is optimaal ingericht met drie slaapkamers van verschillend formaat. Elke kamer heeft haar eigen charme. De slaapkamer aan de voorkant is de grootste. Bovendien is hier alle ruimte voor uw garderobe of een andere invulling. Deze kamer is licht door de drie flinke ramen. Ook de grootste kamer aan de achterkant is royaal en de kleinste kamer is nog steeds groot genoeg om een volwaardige slaapkamer te zijn. De vierde deur op de overloop is de deur naar de badkamer. Deze is netjes en compleet, met een dubbele wastafel, een radiator, een toilet en een douche.

2e verdieping
De zolder is een aangename verrassing. Hier zijn twee kamers netjes afgewerkt; slaapkamer nummer vier en vijf! Achter de derde deur op deze verdieping vindt u een bergzolder, waar ook de wasmachine-aansluiting is geïnstalleerd.

Buiten
Vanuit de woonkamer stapt u door de tuindeur de tuin in. Deze is eenvoudig ingericht, maar biedt met haar terras en gazon alles wat u nodig heeft om van buiten te kunnen genieten. De schuttingen rondom zorgen voor de privacy, waarvan de schutting aan de straatkant het hele jaar door groen begroeid is. In de stenen berging op de achtergrens is plaats voor uw fietsen en tuingereedschap. De poort geeft u toegang tot het gemeenschappelijke pad dat tussen de twee huizenblokken ligt.

Buurt
Een nieuwbouwblok in een bestaande wijk, dat heeft zo z’n voordelen. Zo is de wijk rondom dit blok volgroeid en heeft al z’n eigen karakter. In de straat komt u alleen bestemmingsverkeer tegen en er is in deze buurt genoeg ruimte om te spelen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkeliers op het nieuwe winkelcentrum dat op loopafstand ligt. Ook gezondheidscentra, scholen, recreatie- en sportmogelijkheden zijn dichtbij. U kunt alles in de buurt vinden, maar wilt u verder weg dan bent u heel snel op de op de ringweg – en daarvandaan overal in Apeldoorn, in de regio of op de snelwegen.

Wetenswaardigheden
• Stadsverwarming voorziet de woning van warm water

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.