Omschrijving

Dit appartement vindt u op de tweede verdieping van een kleinschalig flatgebouw. De entree deelt u met vijf anderen, dat is wel zo overzichtelijk. Achter uw voordeur wacht een compact huis dat u veel te bieden heeft!

Vanuit de hal
De hal speelt een centrale rol in deze woning. Laten we van hieruit beginnen met de twee slaapkamers die u tegenover de voordeur vindt. Deze (slaap)kamers hebben elk een prettig groot raam en een van de kamers heeft een vaste kast. Terug in de hal ziet u aan de overkant de deur van de meterkast, de keuken en de deur naar de nette, warmgekleurde toiletruimte.

Keuken & badkamer
In de dichte keuken is het goed voor elkaar. Er is een vaatwasser, oven, koelkast, vriezer, keramische kookplaat en nog niet zo lang geleden is het aanrechtblad vervangen. In deze ruimte heeft u ook een vaste kast, de cv-combiketel heeft een slimme plek en hier is plaats voor de wasmachine. Naast de vaste kast is de deur naar de compacte badkamer, modern ingericht met douche, wastafel en designradiator. De deur naar het balkon hier geeft de mogelijkheid om even naar buiten te stappen, maar ook om buiten even binnen te laten waaien.

Woonkamer, balkon & slaapkamer
Teruggekomen in de hal, wacht aan het einde de woonkamer. Het zonlicht kan hier ruimschoots binnenvallen en de ruimte is groot genoeg voor een zit- en een eethoek. Aan de voorkant van de woonkamer heeft u toegang tot het tweede balkon, waar u beschut buiten kan zitten en de bedrijvigheid kan bekijken. Aan de achterkant van de woonkamer is een vaste kast, met daarnaast de deur naar de derde(!) slaapkamer. Dit is de grootste kamer met veel licht, waar vandaan u vrij uitzicht heeft.

Berging
Op de begane grond heeft u maar liefst twee bergingen tot uw beschikking, schuin tegenover elkaar gelegen.

Buurt
Apeldoorn Zuid heeft zo haar eigen sfeer. Als u er bent, voelt u al snel of u zich hier thuis voelt. Aan de Maasstraat is leven in de brouwerij en daar bent u direct onderdeel van als u beneden, aan de overkant uw boodschap doet. In een klein kwartier fietsen bent u in het centrum van Apeldoorn en wilt u de stad uit, dan rijdt u met de auto via de A1 en de A50 in een oogwenk alle richtingen op.

Wetenswaardigheden
• Deze woning heeft grotendeels dubbel glas
• De badkamer is in 2020 geïnstalleerd

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.