Omschrijving

Met dit appartement valt u met uw neus in de boter. Het ligt op de begane grond, aan een prachtig aangelegde tuin op een werkelijk unieke plek tegenover Paleis Het Loo. Niet voor niets heet dit kleinschalige complex ‘Koningspaviljoen’.

Komt u binnen!
Via de centrale entree bereikt u gemakkelijk uw voordeur. Daarachter vindt u de hal die u naar alle vertrekken leidt. Maar eerst is daar de meterkast aan uw linker hand. Rechts ziet u de badkamer. Deze is voorzien van licht tegelwerk, een zwevend toilet, wastafel met riant wandmeubel en maar liefst twee douches (waarvan één met extra veiligheidsvoorzieningen).

Teruggekomen in de hal loopt u verder naar de slaapkamer. Net als in de rest van het huis ligt hier een warme bamboe vloer. De kamer is ruim en licht en heeft uitzicht op (winter)groen. De volgende kamer die u passeert is kleiner van formaat, maar zeker groot genoeg om te gebruiken als logeer- of werkkamer. Ook hier kijkt u uit op groen. Tegenover deze kamers is de toiletruimte. Ook deze is in lichte kleuren, met een zwevend closet en een fontein: prettig voor uw gasten.

Aangrenzend aan het toilet heeft u plezier van een flinke bergruimte die u ook via de hal bereikt. Deze is multifunctioneel te gebruiken als was-/strijkhok en wat u maar wenst op te bergen. Ook is hier de cv-ketel geïnstalleerd.

De deur aan het einde van de hal is de deur naar de woonkamer: ruim en licht, met veel raampartijen en een schuifpui naar het overkapte terras. Achter de zijwand is de keuken, in u-opstelling en in open verbinding met de woonkamer. De keuken is voorzien van alle gemakken: vierpits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en veel werk- en kastruimte.

Het gebouw
Dit appartement bevindt zich in kleinschalig appartementencomplex ‘Koningspaviljoen’, één van de drie complexen op een prachtig onderhouden terrein met een bijzondere en rijke geschiedenis. Dat is direct te zien aan de bomen en de gebouwen om u heen. Het ligt tegenover Paleis Het Loo en het heeft een prachtige allure. Buiten ieders zicht, in de kelder, is de parkeergarage, waar een plek gereserveerd is voor uw auto. Ook heeft u in deze kelder een eigen berging tot uw beschikking.

Buiten
Geniet u graag van een tuin, maar is het werk eraan niet (meer) aan u besteed? Hier heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van een heerlijke tuin. Uw terras is groot genoeg voor een gezelschap en is door de overkapping zelfs bij een spatje regen nog een aangename plek. Omdat het gelegen is op het westen kunt u de hele middag genieten van de zon. En vanaf het terras kijkt u uit over de gezamenlijke tuin. Wat wilt u nog meer?

Buurt
Kijkt u eens om u heen. Dan ziet u een van de mooiste stukjes historisch Apeldoorn. Wat een unieke kans om daar te kunnen wonen. Het Loo – aan de overkant van de straat – heeft een paleispark waar al sinds de 17e eeuw koninklijke bewoners en hun gasten ontspannen. Daarvan kan u meegenieten: Met 650 hectare bos en heide bent u voorlopig niet uitgewandeld.

Koningspaviljoen ligt aan de rand van de geliefde woonwijk ‘Het Loo’. Winkels, sport- en andere voorzieningen zijn in de aangrenzende wijk Kerschoten te vinden, met een winkelcentrum en winkelstraat Koninginnelaan, waar u alle soorten boodschappen vindt en u nog ouderwets gezellig winkelen kan.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.