Omschrijving

Prinsheerlijk wonen. Zo mag u het wel noemen in dit complete appartement in Résidence Loohorst. Terwijl u lasten én lusten deelt met uw buren, geniet u van uw eigen stek op de derde verdieping. Hier heeft u alles wat u nodig heeft voor veel woonplezier. Komt u maar eens kijken!

Achter de voordeur komt u binnen in een ruime hal. Net als de rest van het huis, is deze fris en licht geschilderd. Hier komen niet alleen de deuren uit van de vertrekken, ook vindt u hier drie vaste kasten die toch maar subtiel aanwezig zijn. Het toilet heeft een centrale plek in deze hal. Deze ruimte is in lichte kleuren getegeld en heeft een zwevend toilet en een fontein.

Gaat u verder. Naar de grote leefruimte, waar de woonkamer en de eetkamer geschakeld zijn en verbinding hebben met de keuken. Hier valt heerlijk veel licht binnen en heeft u ruimtelijk zicht over de prachtige gezamenlijke binnentuin. Zowel vanuit de eetkamer als vanuit de keuken loopt u zo het balkon op en kunt u op een mooie dag buiten lekker binnen laten waaien.

De keuken is heel compleet, met een oven, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser. En dan blijft er nog steeds prettig veel kastruimte over.

Midden in de woning is de badkamer. Deze is heel ruim en heeft een extra deur naar de grootste slaapkamer. Hier ontbreekt werkelijk niets, want in deze badkamer is een dubbele vaste wastafel, ligbad, douchecabine, designradiator, zwevend (tweede) toilet én een bidet geïnstalleerd. En dan is er nog ruim plek over voor de wasmachine en -droger.
In dit appartement heeft u plezier van drie slaapkamers – of hoe u de kamers ook zou willen gebruiken. De grootste slaapkamer heeft een grote kastenwand, toegang tot de badkamer, een flink raam én een deur naar het (tweede) balkon. De twee andere slaapkamers zijn van een mooi formaat, elk met een groot kozijn en een klapraam voor frisse lucht. De kamers zijn nu ingericht als werkkamer en atelier.

Buiten
Twee balkons, één aan de voor- en één aan de achterkant van de woning, geven u dat buitengevoel dat u op mooie dagen wenst. Het balkon aan de tuinkant is ruim genoeg om optimaal te genieten van buiten zijn en eventueel met een gezelschap te zitten. En u kan natuurlijk altijd genieten van de grote gezamenlijke tuin die prachtig is aangelegd en goed onderhouden wordt.

Buurt
In Résidence Loohorst woont u centraal ten opzichte van de ringweg en de opritten naar de snelwegen A50 en A1. Dat is fijn als u erop uit wilt, maar belangrijker nog is de plek waar u leeft. Uw woning maakt onderdeel uit van een wooncomplex met 128 appartementen en een grote gezamenlijke tuin. Vanuit uw woning en vanaf uw balkon heeft daar elke dag plezier van.

U hoeft de weg maar over te steken of u bent in het Koninklijk Park, waar u kan genieten van zowel Paleis Het Loo als haar tuinen, het unieke Kroondomein en sfeervolle horecagelegenheden. Uw dagelijkse boodschappen vindt u op winkelcentrum Kerschoten en de speciaalzaken aan de Koninginnelaan maken het aanbod compleet. En dat alles op een paar minuten van uw huis.

Wilt u naar het (uitgaans)centrum van Apeldoorn? Dan fietst u door de prachtige oud-Apeldoornse lanen en straten in een minuut of 5 daar naartoe waar u zijn wilt. Of u gebruikt de auto natuurlijk. Daarvoor is altijd plek voor de deur van het gebouw. Wel zo prettig.

Wetenswaardigheden
• Blokverwarming verwarmt uw huis
• Op het balkon (aan de gevel) hangen twee nieuwe elektrische zonneschermen
• Er is een actieve VvE die veel evenementen organiseert onder de noemer ‘Loovenementen’
• Het complex is recent voorzien van ruim 600 zonnepanelen voor de elektra in de openbare ruimtes
• Servicekosten bedragen € 331,47 per maand excl. voorschot stookkosten
• Voorschot stookkosten € 160,- per maand

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.