Omschrijving

Wonen waar het allemaal gebeurt! Dat kan in dit moderne tweekamerappartement op steenworp afstand van het uitgaans-, cultuur- en winkelhart van Apeldoorn. En als u rust wilt, dan laat u alles gewoon aan u voorbij gaan, want in dit leuke straatje is het verrassend rustig.

De woning
Via de sfeervolle galerij op de tweede verdieping komt u het appartement binnen in de hal. De slaapkamer is het eerste vertrek dat u hier tegenkomt. Deze is groot genoeg voor een riant bed en diverse kasten. De vloerbedekking die er ligt zorgt voor een extra warme sfeer.

Terug in de hal vindt u een vaste kast met daarin de meterkast met 8 groepen. De volgende deur leidt naar de berging. Hier huizen de besturing van het mechanisch ventilatiesysteem, de wasmachine en huishoudelijke zaken die u liever buiten beeld houdt. De vierde deur is de deur naar de badkamer. Deze is keurig voor elkaar in lichte kleurstelling, contrasterend met donker gekleurde elementen. Hier kunt u dagelijks gebruikmaken van een wastafelmeubel met spiegelkast, een inloopdouche, zwevend toilet en de warmte van een radiator.

Aan het einde van de gang loopt u vrij de leefruimte binnen. De doorgelegde PVC-vloer maakt de doorloop een hele logische. Hier wacht een ruime, lichte woonkamer, groot genoeg voor een riante zithoek en een eethoek. Heerlijk detail is het bijzondere raam dat als een harmonica kan openslaan, waardoor u binnen ‘buiten’ kunt zitten.

De keuken zal u waarschijnlijk pas in tweede instantie opvallen, deze staat om de hoek wat verdekt opgesteld. Niet alleen het design van de keuken is modern, ook de gemakken waarmee deze is voorzien, zijn modern: inductie kookplaat, combimagnetron, vaatwasser, afzuigkap en koelkast maken het werk in de keuken aangenaam.

Buurt
In deze moderne woonstraat geniet u van rustig wonen. Op elk moment van de dag kunt u de gezelligheid opzoeken en die is nooit ver weg. Of het nu gaat om winkelen in de winkelstraten van Apeldoorn, boodschappen doen bij een speciaalzaak aan de Asselsestraat of het beleven van het uitgaansleven, het kan allemaal bijzonder dicht bij huis. Uw fiets staat altijd paraat in de overdekte fietsenstalling en u bent overal zó!

Wetenswaardigheden
– Dit appartementencomplex heeft een lift en een trappenhuis
– De centrale entree beneden heeft een videofooninstallatie
– Alle bewoners delen een overdekte fietsenstalling naast het complex
– De Vereniging van Eigenaren is actief en gezond
– De servicekosten bedragen € 82,77 per maand
– Verwarming en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming bedraagt € 66,37 per maand
– Dit appartement is in erfpacht. Canon bedraagt € 166,74 per maand – fiscaal aftrekbaar
– Een vaste parkeerplaats is te huur (€ 80,- per maand)
– Ook een plaats in de Q-park parkeergarage (€ 30,- per maand) is een mogelijkheid

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.