Omschrijving

Gelijkvloers leven en alles lekker bij de hand; wonen in een appartement heeft zo z’n voordelen. Zeker in een sfeervol appartement als deze – op de tweede verdieping van een kleinschalig complex. Kom sfeerproeven in deze compacte én complete woning op een mooie plek in Apeldoorn-Zuid.

Binnengekomen
De entree speelt een centrale rol in dit appartement. Hier vindt u de meterkast en de toegang tot vrijwel alle vertrekken. Allereerst is er de keuken in dubbele opstelling. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte die er is, met losstaande koelkast, oven en vaatwasser. Ook is hier de plek voor de wasmachine. Koken doet u op een vierpits gasfornuis en de aanwezigheid van veel kastruimte komt goed van pas.

Tegenover de keuken bevindt zich een bescheiden slaapkamer, zeker groot genoeg om als zodanig te gebruiken en met fijne lichtinval vanuit het zuidwesten. Terug in de entree loopt u van hieruit langs het toilet: volledig betegeld en ingericht met zwevend closet. Aan het einde van de entree loopt u door naar de woonkamer die u met een sfeervolle boog welkom heet.

De woonkamer heeft een verrassend open karakter. Dat komt door het grote voorraam, het glas in de balkondeur én het raam in de zijgevel van het gebouw. De afwerking is hier licht en strak, met een koof voor spotjes, spachtelputz muren en een laminaatvloer in een warme houtkleur. Boven de balkondeur is een airconditioning geïnstalleerd. Op warme dagen levert deze extra woonplezier. Achter de deur is het balkon; uw plekje om van buiten te kunnen genieten.

In de woonkamer vindt u de deur naar de grootste slaapkamer van dit appartement, met direct toegang tot de badkamer. Ook deze badkamer is netjes en licht ingericht met een wastafelmeubel met veel bergruimte en een inloopdouche. Een tweede deur in deze ruimte is de deur naar het tweede(!) balkon. Kleiner van formaat, maar prettig voor bijvoorbeeld uw droogrek. Op dit balkon is ook een vaste kast waarin de cv-ketel geïnstalleerd staat. Aan deze hele ‘achterkant’ van de woning heeft u plezier van een vrij en ruimtelijk uitzicht.

Het gebouw
Dit appartement is op de tweede verdieping van een zg. portiekflat. In dit geval houdt dat in dat u de voordeur beneden deelt met acht andere bewoners. Het trappenhuis is no-nonsens, goed verzorgd en biedt op elke woonlaag twee voordeuren. In het souterrain van dit wooncomplex heeft u een eigen berging tot uw beschikking; prettig om (o.a.) uw fiets te kunnen stallen.

Buurt
Het diverse Apeldoorn-Zuid heeft zo haar eigen sfeer. Als u er bent, voelt u al snel of u zich hier thuis voelt. Op het Schubertplein en het Adelaarsplein vindt u uw (dagelijkse) boodschappen dichtbij en in een klein kwartier fietsen bent u in het centrum van Apeldoorn. Wilt u de stad uit? Dan rijdt u met de auto via de Kayersdijk, de A1 en de A50 in een oogwenk alle richtingen op.

Wetenswaardigheden
– Diverse (gebruiks)goederen zijn ter overname, zoals keukenapparatuur, wasmachine, zonnescherm, stapelbed en meer
– Remeha CV-ketel (2020)

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.