Omschrijving

Dit huis voldoet aan het wensenlijstje van zo velen: het is vrijstaand, staat op een ruim perceel, in een leuke straat van een fijne woonwijk. Het is solide gebouwd en goed onderhouden en het was de afgelopen 32 jaar het ‘thuis’ voor haar eigenaren en hun gezin. Nu staat het klaar voor een update én de start van een nieuw tijdperk.

De woning
Achter de voordeur komt u binnen in de hal. Hier is de trap naar boven, met eronder een kelder. Ook vindt u in deze hal de deuren naar het toilet en de meterkast en natuurlijk loopt u hiervandaan door naar de woonkamer en de keuken.

De woonkamer is ruim en heeft aan drie wanden ramen met zicht naar buiten.

De keuken is een apart vertrek. Deze is eenvoudig en netjes. Achter de keuken komt u uit in het achterportaal met een deur naar buiten en een deur naar de badkamer welke groot genoeg is voor de douche en de wastafel. Hier is de cv-ketel (Nefit HR 2006) geïnstalleerd is en hier is de wasmachineaansluiting.

1e verdieping
Ook boven is alle ruimte die past bij een lekker leefbaar huis. Eén slaapkamer is ruim, twee slaapkamers zijn bescheiden.
In de vaste kast is de CV-ketel geïnstalleerd.

Vliering
In het plafond van de slaapkamer aan de achterzijde vindt u een luik naar de bergvliering. Een losse trap leidt u naar boven.

Buiten
Met een flinke voor- en achtertuin en alle ruimte aan beide zijden het huis krijgt u veel vrijheid. De erfscheidingen met de buren zijn van natuurlijk en divers groen. De oprit reikt van voor aan de weg tot aan flinke stenen garage staat. Deze in stijl meegebouwde garage met (berg)ruimte onder het zadeldak behoeft inmiddels ook onderhoud.