Omschrijving

Over de indeling van dit appartement (4e verdieping met lift) is goed nagedacht. Dat maakt deze compacte woning heel fijn in gebruik. Het maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex, op een mooie plek aan de Arnhemseweg in Apeldoorn.

Via een verzorgd trappenhuis komt u binnen in een versprongen hal, waar de meterkast is, ruimte voor uw garderobe en waar de toiletruimte is. Loopt u een paar stappen verder, dan ziet u de deur naar de nette, lichte badkamer (met vaste wastafel, douche en wasmachineaansluiting), een praktische, grote vaste kast en een slaapkamer.

Aan het eind van de hal komt u in het woongedeelte. De grote raampartij in de woonkamer zorgt hier voor licht en een ruimtelijk gevoel. Verbonden met een schuifdeur is hiernaast een lichte, multi-inzetbare kamer. Afhankelijk van uw wensen kan deze worden ingericht als eet- of hobbykamer, maar zeker ook als slaapkamer. Twee vaste kasten zorgen hier voor nog meer bergruimte en ook hier is een deur naar de badkamer.

De woonkamer staat in directe verbinding met de ruime keuken. Deze is in een rechte opstelling en heeft door haar lengte fijn veel werk- en kastruimte. Hier kunt u gemak en plezier beleven aan de keramische kookplaat en ook in dit vertrek is een vaste kast, mede in gebruik door de installatie van de HR-ketel. En kijkt u eens hoe groen uw uitzicht hier is!

Garage
Een eigen garage, waar uw auto droog staat en vorstvrij , dat is toch ronduit luxe. Deze garage vindt u op de begane grond van het gebouw, heeft een goed toegankelijke aanrijroute én het gemak van een elektrisch te bedienen garagedeur. Gebruikt u uw garage liever ergens anders voor? Dan is het goed te weten dat er op het buitenterrein voldoende parkeergelegenheid is.

Buurt
Dit kleinschalige appartementencomplex staat min of meer naast het prachtige, historische terrein van de politieacademie. Vanuit uw woonkamer en balkon kijkt u uit over de Arnhemseweg met haar ventweg en alles dat er voorbij komt. Ook woont u hoog genoeg om uw ogen de rust te geven en lekker ver naar de horizon te kijken. Aan de entree-kant maakt het gebouw onderdeel uit van een wijkje vol eengezinswoningen en openbaar groen. Zo centraal gelegen in Apeldoorn bent u snel in het centrum of elders in de stad. Ook de A1 en de A50 zijn van hieruit soepel bereikbaar. Kortom, een mooie plek om te wonen.

Wetenswaardigheden
• Het woongedeelte van dit appartement is voorzien van luxe lichte vloerbedekking
• Onlangs is het dak van dit gebouw vernieuwd
• Sinds 2017 is het appartement helemaal voorzien van kunststof kozijnen en triple glas
• Servicekosten bedragen momenteel € 260,- per maand (incl. uw bijdrage als garagehouder)
• Binnen de vereniging van eigenaren beslist u met vierentwintig eigenaren over het onderhoud aan het gebouw
• Administratie en beheer van het complex is overgedragen aan een professionele externe beheerder

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.