Omschrijving

Aan dit appartement (3e verdieping met lift) heeft u als klein huishouden een hele fijne woning. Binnen creëert u uw eigen thuis en voor het gebouw draagt u de zorg samen met vierentwintig andere eigenaren. De een zal in deze woning willen moderniseren, de ander is gecharmeerd van de vintage-elementen in dit huis. Het is helemaal aan u.

De woning
De hal is L-vormig en leidt u als eerste naar de meterkast en het toilet. Er blijft ruimte genoeg over om te gebruiken als ontvangst- en garderoberuimte. Loopt u verder door dan treft u de badkamer aan, grotendeels gemoderniseerd en voorzien van douche, wasmachineaansluiting, wastafelmeubel, designradiator en ventilatiesysteem. Naast de badkamer is een praktische inpandige berging. Vanuit deze zelfde hal heeft u toegang tot de slaapkamer van prima formaat.

Het woon-/leefgedeelte van dit appartement bestaat uit twee delen, allebei voorzien van een flink raam met vrij uitzicht richting het oosten. Van hieruit loopt u uit naar het balkon en dat maakt het u mogelijk regelmatig van buiten te genieten. Juist doordat de twee leefruimten open met elkaar zijn verbonden, is er ruimte voor extra woonplezier. Twee grote kasten zorgen hier ook voor bergruimte.

De keuken is netjes onderhouden en doet als zodanig al jaren trouwe dienst. Het vertrek is ruim en kijkt uit op de groene wijk aan de achterkant. Hier is het prettig werken.

Garage
Een eigen garage, waar uw auto droog staat en vorstvrij , dat is toch ronduit luxe. Deze vindt u op de begane grond van het gebouw en heeft een goed toegankelijke aanrijroute.

Buurt
Hier woont u naast de politieacademie die gevestigd is in het oude seminarie-gebouw. Het prachtige terrein grenst nagenoeg aan het appartementencomplex. Vanuit uw woonkamer en balkon kijkt u uit over de Arnhemseweg, hoog genoeg om lekker ver naar de horizon te kijken. Aan de entree-kant maakt het gebouw onderdeel uit van een wijkje vol eengezinswoningen en openbaar groen. Zo centraal gelegen in Apeldoorn, bent u snel in het centrum of elders in de stad. Ook de A1 en de A50 zijn makkelijk bereikbaar.

Wetenswaardigheden
• Centrale verwarming en warm water worden verzorgd door een Vaillant CV-combiketel
• Woon- en eetkamer zijn voorzien van een houten vloer
• De ramen aan de balkonkant zijn in de volle breedte voorzien van isolatieglas
• De spouw-buitenmuur is voorzien van isolatie, dat voelt u binnen
• De boeiboorden aan de buitenkant zijn onlangs vernieuwd
• Servicekosten bedragen momenteel € 200,- per maand (incl. uw bijdrage als garagehouder)
• Binnen de vereniging van eigenaren draagt u met 24 eigenaren de zorg voor onderhoud aan het gebouw

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.