Omschrijving

Een modern, sfeervol huis, dat is deze woning sinds de grondige verbouwing van een jaar of 5 geleden. Dat betekent voor u dat u waarschijnlijk hooguit iets wilt sauzen. Al snel kunt u verhuizen naar deze tussenwoning aan een groenstrook in de fijne wijk ‘De Mheen’.

De hal heet u warm welkom, met aan uw rechterkant een nis als garderoberuimte. Hier is ook de meterkast. Daarachter is de toiletruimte. Deze is modern ingericht met zwevend closet, fontein en designradiator. Verder vindt u in de hal de trap naar de bovenverdiepingen, maar ook de deur van de trapkast, want bergruimte heeft u nooit te veel.

Aan uw linkerkant is de deur naar de open leefruimte. In de hele ruimte ligt een vrijwel nieuwe PVC-vloer, licht van kleur en in visgraatmotief. Ook de radiatorenombouwen geven deze ruimte een eigentijdse ‘look’. Aan de voorkant van het huis is ruimte voor een zithoek en achterin kan ruim een eettafel staan. De witte, hoogglans, greeploze keuken staat in open verbinding met de rest van de leefruimte en is dan ook een plezier om naar te kijken. Deze staat in hoekopstelling en voorziet u van moderne keukengemakken zoals een koelkast, vriezer, close-in boiler, combimagnetron, inductiekookplaat en afzuigkap. Bovendien vindt u in de keuken de tuindeur, die u ook als achterdeur gebruikt.

1e verdieping
Via de strak zwart gelakte trap loopt u naar de eerste verdieping, waar op de overloop vier deuren uitkomen. Drie daarvan leiden naar drie slaapkamers van mooi formaat, allemaal voorzien van een lichtgekleurde laminaatvloer met plankenmotief. Eén van die drie is momenteel ingericht als garderobekamer. De vierde deur leidt naar een compacte, maar bijzonder complete moderne badkamer. Hier is een zwevend toilet, een wastafel met meubel, designradiator en zelfs een duobad waarin u badend televisie kan kijken naar het toestel aan de wand.

2e verdieping
Op de zolderverdieping is de basis in orde. Hier is een ruime, afgetimmerde zolderkamer met een groot dakraam die voor daglicht zorgt. Op de voorzolder is een wasmachineaansluiting en ruimte voor zowel wasmachine als -droger, de Vaillant combiketel staat hier opgesteld én hier is een flinke bergkast.

Buiten
Grote kans dat de keukendeur de meest gebruikte buitendeur gaat zijn. Via de tuin en de poort gaat u uit, komt u thuis en ontvangt u (naar goed Apeldoorns gebruik) uw bezoek. De tuin die u doorkruist is verzorgd, met een groot terras, een ruime doorloop naar berging en poort en een pergola om in te richten als gezellige zithoek. Achter de poort is een parkeerplaats waar alle ruimte is voor uw auto(‘s) en die van uw gasten.

Buurt
Het jaren zeventig-karakter van deze Apeldoornse woonwijk staat voor wonen in een gezellig diverse buurt, met veel ruimte om te spelen en waar u op steenworpafstand uw dagelijkse boodschappen doet in winkelcentrum De Mheen. Het uitgaans- en winkelcentrum van Apeldoorn zijn op korte fietsafstand en ook scholen zijn volop in uw buurt te vinden, net als recreatie- en sportgelegenheden. Kortom, vanuit deze woonplek is eigenlijk alles dichtbij. Wilt u verder weg? Dan bent u zo op de ringweg, op weg naar de andere wijken van Apeldoorn, naar de A50 of de A1.

Wetenswaardigheden
• Modernisering grotendeels in 2016 uitgevoerd
• Nieuwe elektra met extra wandcontactdozen aangelegd
• Dak is deels geïsoleerd
• De hele woning heeft dubbel glas HR++
• Spouwmuur is voorzien van isolatie
• De houten kozijnen zijn in 2021 nog geschilderd
• Het hele huis heeft dezelfde nieuwe, moderne deuren

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.