Omschrijving

Een middenwoning aan een veldje! Dat woont rustig en sfeervol, zeker als deze staat in een gezellige buurt met veel (speel)ruimte zoals hier in De Mheen. Bovendien is alles in dit huis gewoon fijn voor elkaar. Leest u maar eens mee.

Achter de voordeur wordt u verwelkomd in een lichte hal waar ruimte is voor een garderobe, waar u een trapkast vindt voor alles wat u graag bij de hand heeft, waar de trap naar boven leidt en waar u de toiletruimte vindt. De toiletruimte is afgewerkt met lichte tegels en een zwevend toilet. Ook vindt u de deuren naar de woonkamer en de keuken in deze hal. De hal heeft met recht een centrale functie in het huis.

Antraciet grijs en wit is de moderne kleurstelling van de gesloten keuken. Hier heeft u alles wat u nodig heeft voor dagelijks keukengemak en een georganiseerde werkruimte, zoals een vierpits gasfornuis, oven, afzuigkap, vaatwasser en veel kasten.

In de woonkamer wordt u omgeven door een prettige leefruimte, met aan de voorkant zicht op het grasveldje, aan de achterkant zicht op de tuin. De luxe, lichte laminaatvloer die in de hal ligt, is hier doorgelegd. Aan welke kant van de ruimte u zitten of eten wilt, dat is helemaal aan u.

1e verdieping
Bovenaan de trap wacht een efficiënte overloop, waar vier deuren op uitkomen. Drie volwaardige slaapkamers en een complete badkamer met duobad, douche, verwarming en zwevend toilet maken dit huis zeer compleet.

2e verdieping
De zolder zorgt voor de bonus. Immers, dit is een volledige extra verdieping. De twee dakkapellen creëren een zeer ruime slaapkamer en een bescheiden slaapkamer (nu in gebruik als werkkamer) en de voorzolder is groot genoeg voor een wasruimte (met wasmachineaansluiting en vaste kast voor de Cv-ketel) en een bergzolder. Hier is zelfs een kleine vliering weggewerkt.

Buiten
Met een tuin op het zuiden heeft u het hele jaar plezier van de zon. Wordt het u toch wat te veel? Dan zorgt het zonnescherm aan de gevel voor beschutting. De tuin is grotendeels bestraat en daarmee heel onderhoudsvriendelijk. Achter in de tuin staat een flinke stenen berging, heel handig voor bijvoorbeeld het stallen van uw fiets(en) en misschien wel voor het uitoefenen van uw hobby(’s). Een overdekte doorgang leidt naar een parkeerplaats. Er is dus alle ruimte voor uw auto en die van uw bezoek.

Buurt
Het jaren zeventig-karakter van deze wijk staat voor wonen in een gezellig diverse buurt, met veel ruimte om te spelen. Gemeentelijke speeltoestellen staan zelfs nagenoeg bij huis. Op steenworpafstand, in winkelcentrum De Mheen, doet u al uw dagelijkse boodschappen. Het uitgaans- en winkelcentrum van Apeldoorn zijn op korte fietsafstand en ook scholen zijn volop in de buurt te vinden, net als recreatie- en sportgelegenheden. Kortom, vanuit deze woonplek is eigenlijk alles goed bereikbaar. Wilt u verder weg? Dan bent u zo op de ringweg, op weg naar de andere wijken van Apeldoorn, naar de A50 of de A1.

Wetenswaardigheden
• Het houtwerk aan buitenkant is onlangs nog geschilderd
• Het dak van de stenen berging is in 2019 nog vernieuwd
• De dakkapellen zijn geplaatst in 2016
• De vloer van de begane grond is geïsoleerd
• Spouwmuurisolatie zorgt voor extra comfortabel wonen

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.