Omschrijving

Op zoek naar een lekker huis in een kindvriendelijke jaren zeventig woonwijk? Dit fijne hoekhuis is van top tot teen voor elkaar en klaar voor een toekomst met nieuwe bewoners.

De woning
Achter de voordeur vindt u een hal, waar direct het toilet te vinden is. Deze ruimte is modern ingericht, met zwevend closet en fontein. In de hal is ook de trap naar de bovenverdiepingen, de meterkast en een ruime trapkast. Links van u is de deur naar de ruime woonkamer, waar van twee kanten ruim zonlicht binnenkomt. De woon-/eetkamer staat in open verbinding met de moderne hoekkeuken met lekker veel kastruimte. Een koelkast, vaatwasser, vierpits gasfornuis, oven en een afzuigkap maken deze keuken compleet voor praktisch, dagelijks gebruik. Ook is hier in de keuken de buitendeur naar de achtertuin.

1ste verdieping:
De centrale overloop zorgt voor een optimale indeling op de bovenverdieping. Hier zijn drie slaapkamers, ruim van formaat en netjes afgewerkt. Een slimme indeling zorgt ervoor dat je op de badkamer kan genieten van zowel bad als douche. Het moderne wastafelmeubel met spiegelkast maakt van tandenpoetsen een plezier en aangezien ook hier het toilet zwevend is, is schoonhouden een fluitje van een cent.

2e verdieping
Via de vaste, open trap naar boven bereikt u de zolder, met op de voorzolder de wasmachineaansluiting, de CV-ketel, de mechanische ventilatie en voor een deel afgetimmerde berging. Achter een deur wordt u verrast door een keurig afgewerkte zolderkamer met eigen wastafel, radiator en dakraam. Kortom, alles wat een zolder compleet maakt voor gebruik als slaapkamer.

Buiten
Vanuit de keuken komt u uit onder een veranda die het midden laat tussen een ‘binnen’ en een ‘buiten’. Zo’n beschutte plek is goed voor lange avonden gezelligheid in eigen tuin. Met een ligging op het noordwesten en een lichtdoorlatend dak kunt u elke dag zo lang mogelijk genieten van de zon. Verderop in de tuin, gelijk aan de achtergrens, staat een stenen berging. Hier is ruimte voor uw fiets(en). Een deur is de poort naar de buitenwereld, waar op een parkeerterrein ruim plaats is voor uw auto(s).

Buurt
Het jaren zeventig-karakter van de Apeldoornse woonwijk Zevenhuizen staat voor wonen in een gezellig diverse buurt, met veel ruimte om te spelen en waar u op steenworpafstand uw dagelijkse boodschappen doet in winkelcentrum De Mheen. Het uitgaans- en winkelcentrum van Apeldoorn zijn op korte fietsafstand en ook scholen zijn volop in uw buurt te vinden, net als recreatie- en sportgelegenheden. Kortom, vanuit deze woonplek is eigenlijk alles dichtbij. Wilt u verder weg? Dan bent u zo op de ringweg, op weg naar de andere wijken van Apeldoorn, naar de A50 of de A1.

Wetenswaardigheden
– In het hele huis ligt een nette laminaatvloer
– Het dak is geisoleerd
– De CV-ketel (Remeha) is van december 2019
– Keuken, badkamer, isolatie op 1e verdieping zijn sinds 2015 aangelegd

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.