Omschrijving

Veel groen aan de voorkant, bestemmingsverkeer aan de achterkant; de plek alleen al belooft veel woonplezier. Deze middenwoning heeft bovendien waar je op hoopt bij een jaren zeventig woning, namelijk veel leefruimte. En het huis is met de tijd meegegaan.

Via de voordeur komt u binnen in een hal, groot genoeg om uw gasten te ontvangen en de garderobe te herbergen. In deze hal vindt u ook het toilet, betegeld in lichte kleur met zwevend closet en fontein. Ook is hier de trapopgang naar de bovenverdiepingen, met daarachter de meterkast. Aan het eind van de gang is de deur naar de leefruimte.

Door de grote raampartijen aan de voor- en achterkant van het huis, valt daglicht ruimschoots de leefruimte binnen. Dat, samen met het feit dat het woon- en eetkamer één groot vertrek is, geeft een ruimtelijk gevoel. Een buitendeur leidt u van hieruit naar de tuin en een grote toog betrekt de keuken bij de leefruimte – en andersom.

De nette, moderne keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een granito aanrechtblad, ingebouwde koelkast, vriezer, vaatwasser, apothekerskast en combi-oven. Ook is er lekker veel kastruimte. Koken doet u op een vierpits gasfornuis. Deze keuken is uitgebouwd en heeft dubbele deuren naar een veranda die u kan inrichten als gezellige buiten-leefruimte.

1e verdieping
Over de indeling op de bovenverdieping is goed nagedacht. De drie kamers die hier zijn, hebben elk een ander formaat, maar omdat de wanden recht zijn, zijn ze alle drie ruimschoots geschikt als slaapkamer. De grootste twee zijn zelfs voorzien van een vaste kast. Ook op de overloop vindt u twee vaste kasten als extra bergruimte.

Willen u en uw huisgenoten douchen of badderen? Het kan allebei. De badkamer is ingericht met een ligbad, waar de juiste voorzieningen zijn om ook comfortabel te kunnen douchen. Daarnaast is hier een zwevend toilet, een wastafelmeubel en een designradiator. Kortom, een hele complete badkamer.

2e verdieping
Op zolder is alles netjes afgetimmerd. De voorzolder heeft drie deuren. Achter een daarvan is de CV-ketel opgesteld en de mechanische ventilatie ingericht. Toch is hier nog genoeg ruimte over om te gebruiken als berging. De tweede deur herbergt een wasruimte, waar onder het schuine dak de wasmachine en de droger kunnen staan en waar een dakraam zorgt voor daglicht. Achter de derde deur is een royale slaapkamer, de vierde van het huis, netjes afgetimmerd en voorzien van een dakraam dat voor lichtinval zorgt.

Buiten
Vanuit de woonkamer of van onder de veranda kijkt u uit over de tuin. Deze is een combinatie van straatwerk en beplanting en eindigt bij uw eigen carport en stenen berging. Het is aannemelijk dat dit ook de dagelijkse tred zal zijn van en naar huis. Immers, deze achterkant is goed bereikbaar per fiets en met de auto en dat is wel een welkome luxe. Bovendien, veelvuldig gebruik van de achterdeur is een goede Apeldoornse gewoonte.

Buurt
Het jaren zeventig-karakter van deze Apeldoornse woonwijk staat voor wonen in een gezellig diverse buurt, met veel ruimte om te spelen en waar u op steenworpafstand uw dagelijkse boodschappen doet in winkelcentrum De Mheen. Het uitgaans- en winkelcentrum van Apeldoorn zijn op korte fietsafstand en ook scholen zijn volop in uw buurt te vinden, net als recreatie- en sportgelegenheden. Kortom, vanuit deze woonplek is eigenlijk alles dichtbij. Wilt u verder weg? Dan bent u zo op de ringweg, op weg naar de andere wijken van Apeldoorn, naar de A50 of de A1.

Wetenswaardigheden
• Het hele huis is voorzien van een lichte laminaatvloer

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.