Omschrijving

Met de basis van dit leefhuis zit het goed: met drie slaapkamers en een heerlijke tuin heeft u de ruimte, de dakbedekking is vernieuwd, de kunststof kozijnen en het HR++ glas geven u comfort én u woont hier in een rustig wijkje, dicht bij scholen, winkels en groen.

De woning
Binnengekomen in deze middenwoning wacht u een efficiënt ingerichte hal, met trapopgang, deur naar het toilet (dat wel aan vernieuwing toe is) en de deur naar de woonruimte. Deze woonruimte is de centrale ruimte van het huis. Hier wordt gewoond, geleefd en aan tafel gegeten, want voor dit alles heeft u alle ruimte.

Ook vanuit de open keuken – met vaatwasser, vierpits gasfornuis, afzuigkap en wasmachineaansluiting – blijft u betrokken bij uw huisgenoten. De vaste (trap)kast zorgt voor handige bergruimte. De grote raampartij aan de achterkant geeft veel licht in de woonkamer en een frisse kijk op het groen. Door de tuindeur midden in de gevel is de stap naar buiten zo gemaakt.

1e verdieping
Op de overloop is een vaste kast voor altijd welkome bergruimte. De overige deuren leiden naar drie slaapkamers en naar de complete badkamer, al is deze wel aan vervanging toe. Een van de slaapkamers is opvallend royaal en heeft een ondiepe vaste kast. Ook de tweede kamer mag er zijn qua formaat. Hier herbergt de vaste kast de cv-combiketel voor de verwarming en de warmwatervoorziening van het hele huis. De derde slaapkamer is kleiner, maar zeker ruim genoeg om een volwaardige slaapkamer te zijn. Elke kamer boven heeft grote ramen die zorgen voor lekker veel lichtinval.

Buiten
De tuin op het westen was al van een fijn formaat, maar de negen extra vierkante meters die de huidige bewoners bijkochten, geven nét wat extra buitenplezier. Ook aan de voorkant zijn buitenmogelijkheden. De poort naar uw huis en de gemetselde (fietsen)schuur geven u ook hier privacy.

Buurt
Wonen in de Kooikersdreef betekent wonen in een rustig wijkje in De Maten. De aanwezigheid van de lage flat aan de andere kant van het parkeerplein, doet aan de rust geen afbreuk. Het plein creëert zowel afstand als parkeergemak voor uw auto(‘s) en die van uw bezoek.

Wetenswaardigheden
• Nieuwe meterkast met 6 groepen
• Remeha combiketel 2006

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.