Omschrijving

Voor dit jaren zeventig hoekhuis is altijd goed gezorgd. Nu staat het klaar voor een update én de start van een nieuw tijdperk. Hoe u het ook maken wilt, met de basisvoorwaarden is het dik in orde. Het is solide gebouwd, er is flink veel ruimte in en om het huis en zelfs een garage. Bovendien woont u hier op een prettige, centrale plek in Apeldoorn.

Via de voordeur binnengekomen, arriveert u in een ruime hal, waar de meterkast staat, u toegang heeft tot de trap, een vaste kast zorgt voor bergruimte en waar de toiletruimte is. Deze heeft een zwevend closet, een fontein en is betegeld in lichte kleuren. Aan het einde van de hal komt u de woonruimte binnen.

De afmetingen, de overvloedige lichtinval en aanwezigheid van een open haard maken dat u direct de huiselijke mogelijkheden van deze ruimte ziet. Loop binnen en u voelt vanzelf of u hier uw thuis van kan maken. Via een open verbinding met de uitbouw loopt u de keuken binnen. Daarachter is de bijkeuken, heel praktisch, met wasmachineaansluiting en natuurlijk de deur naar de achtertuin.

1e verdieping
Op de overloop vindt u de luxe van een separaat toilet. De badkamer is nu nog ingericht met een eenvoudige douche en een wastafel. Op deze verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers, allemaal met rechte wanden, waarvan één slaapkamer uitgesproken royaal is.

2e verdieping
Via een vaste trap loopt u door naar een flinke zolderverdieping. Hier staat op de voorzolder de CV-combiketel geïnstalleerd. Doordat in het dak twee dakkapellen zijn gebouwd, zijn hier kleine en een grote kamer. De grote kamer krijgt extra licht en uitkijk door een gevelraam.

Buiten
De ruime voortuin – en daarmee de afstand tot de weg – zorgt voor fijn veel privacy, dat is wel zo prettig wonen. De grote oprit gebruikt u samen met uw buren. Via de poort in de schutting loopt u gemakkelijk achterom, waar u een heerlijk ruime tuin heeft, zelfs groot genoeg voor een prominente, karakteristieke boom. De tuin is nu ingericht met een terras, veel groen, gebakken klinkers en een pad naar terras én garage achterin de tuin. Bovendien zijn in de deze tuin een kleine houten schuur en een houten overkapping.

Buurt
Met een ruime keuze aan speciaalzaken verderop aan de Koninginnelaan, winkelcentrum Kerschoten op steenworp afstand en het centrum van Apeldoorn op een kleine fietsafstand, woont u centraal voor alle soorten boodschappen, gezelligheid en vertier. Scholen zijn prima bereikbaar en ook voor sport en recreatie heeft u keus in de buurt. Deze locatie is met recht een centrale plek in de stad. Wilt u verder weg? Dan bent u heel snel op de ring en zelfs op de oprit naar de A50.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.