Omschrijving

Geen wonder dat dit appartementencomplex zo geliefd is. Hier woont u rustig en comfortabel in het groen, op een fantastisch plekje aan het voormalige ‘baronnenlijntje’. Tegelijkertijd bent u snel in het stadscentrum, in de kroondomeinen en via de ringweg bij de snelwegen. Bovendien! Dit appartement is gewoon een hele fijne woning:

U bereikt de derde verdieping via een nette gezamenlijke entree en daarna via de trap of de lift. Achter uw voordeur komt u binnen in een hal waar ruimte is voor uw garderobe en waar verder alleen de meterkast en twee deuren te vinden zijn. De deur aan uw rechter hand leidt naar de sfeervolle, compleet ingerichte keuken, groot genoeg voor een buffetkast en een bescheiden eethoek. Als u de schuifpui opent, verwelkomt u buiten binnen, of stapt u zo naar buiten, naar het balkon met vrij uitzicht over de bossen. Vooral aan het einde van de middag en in de avond vangt u hier de zon.

Teruggekomen in de hal, vindt u de tweede deur. Dit is de deur naar de licht afgewerkte woonkamer, waar via de vensters fijn veel zonlicht binnenvalt. Hier is het groot genoeg voor een zithoek, een eethoek én een werkplek. Ook deze leefruimte heeft een schuifpui naar een balkon. Dit tweede balkon kijkt uit op de prachtige Koning Lodewijklaan en vangt vooral in de ochtend de zon.

Aan de andere kant van de woonkamer is de deur naar de tweede hal van de woning. Hier komen maar liefst zes deuren op uit: Eén van de ruime slaapkamer met een flinke kastenwand en één van de tweede slaapkamer, kleiner maar nog steeds ruim en voorzien van een wastafel. De andere deuren leiden naar een berging, het modern ingerichte toilet met zwevend closet en naar de nette, complete badkamer met dubbele wastafel, aansluiting voor wasmachine en -droger, designradiator en douchecabine.

Buiten
Met twee balkons kunt u genieten van buiten zijn. Bovendien is voor de deur van het complex alle ruimte om te profiteren van het groen in de buurt. Tussen de parallel gelegen lanen van de Koning Lodewijklaan is het oude spoortraject, waar u in de schaduw van de bomenrijen kan wandelen en waar uw jeugdige bezoek naar hartenlust kan spelen. Aan de weg is genoeg parkeergelegenheid voor uw bezoek en voor uzelf is een parkeerplek gereserveerd in de parkeergarage van het complex. Die parkeergarage bereikt u door buitenom te lopen.

Buurt
De Koning Lodewijklaan snijdt met haar pracht precies de driehoek doormidden die de Loolaan, de Jachtlaan en de Soerenseweg samen vormen. Hier woont u prachtig tussen het groen en de monumentale lanen en straatjes met karakteristieke huizen. De buurtsuper vindt u op loopafstand en biedt u een luxe en compleet assortiment. Tegelijkertijd bent u zó in de kroondomeinen en in de paleistuinen van ’t Loo.
Voor de grotere supermarkten en voor het stadscentrum hoeft u niet ver. Ook bent u al snel op de Koninginnelaan of de Asselsestraat, waar u speciaalzaken vindt. Wilt u verder weg? Dan bent u in een wenk op de ringwegen en daarmee ook op de snelwegen rondom Apeldoorn. Hier woont u met recht op een fantastisch plekje.

Wetenswaardigheden
• Binnenkort krijgen alle appartementen een nieuwe voordeur

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.