Omschrijving

Modern 3-kamerappartement in een fijne woonomgeving aan de Kobaltstraat 131.
Het appartement is in moderne tinten uitgevoerd, heeft een balkon op de zonzijde en ligt in een prettige en rustige woonomgeving.

Het appartement heeft laminaatvloeren, een woonkamer met veel lichtinval en een mooi vrij uitzicht. De keuken is ruim en voorzien van inbouwapparatuur. Het appartement heeft 2 slaapkamers.

Het gebouw waarvan het appartement deel uitmaakt heeft een gezonde VVE. De maandelijkse servicebijdrage ligt op een aantrekkelijk laag niveau van € 115 per maand.

In de onderbouw bevindt zich een ruime berging. Bij het appartementencomplex kun je je auto gratis parkeren.

Het complex ligt op een rustige locatie.De uitvalswegen zijn snel bereikbaar. In de buurt vind je diverse buurtwinkelcentra. Wil je richting Ugchelen of de natuur in? Ook dan is de ligging prima. Op nog geen 5 minuten afstand sta je midden in het bos

Enkele pluspunten van de woning:
+ betaalbaar wonen;
+ in moderne kleurstellingen uitgevoerd;
+ leuke, rustige locatie;
+ balkon op het zuiden;
+ actieve Vereniging van Eigenaren.

Door de woning heen:

De voordeur geeft toegang tot de centrale hal met de meterkast en het toilet (een vrijhangend wandcloset). Vanuit de hal kom je in alle woonvertrekken, waaronder de woonkamer. Deze is voorzien van een laminaatvloer en heeft door de grote raampartij veel lichtinval en je hebt hier een fraai uitzicht richting Ugchelen en het bosgebied. Vanuit de woonkamer is de ruime keuken bereikbaar. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Vanuit de hal zijn ook de twee slaapkamers bereikbaar. Eén aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De slaapkamer aan de galerijzijde is voorzien van een wastafelmeubel. Via een deur in de 2e slaapkamer, de ouderslaapkamer, heb je toegang tot het balkon op de zonzijde. Hier kun je heerlijk zitten. De badkamer met douche is vanuit beide slaapkamers bereikbaar.

Ben jij op zoek naar een betaalbaar appartement op een fijne locatie? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.